Andra sidan,  Änglar,  Budskap,  Chakra,  Ljusarbetare,  Övningar,  Uncategorized

Andra sidan

Andra sidan

När människor går bort dör de aldrig riktigt. De går in i en andevärld, som många kallar “den andra sidan”. Den andra sidan är ett starkt vibrationsplan av energi som består av olika dimensioner. Andar är i en energisk form som kan manifestera sig annorlunda än i en fysisk form. Vissa universella lagar tar hänsyn till vad andar kan och inte kan göra. Vissa andar kan vara bundna till jorden och fastna mellan världar (fysiska och andliga) och kan inte röra sig efter att ha gått över. Ett medium kan hjälpa andar att gå vidare till andra sidan för att omfamna ljuset eller högre vibrationer.
Om du ser andar, var inte rädd. Gåvan att se andar kallas klärvoajans (klart seende). Andarna använder klärvoajanta ledtrådar för att kommunicera med de levande. Andar använder tecken, symboler, ljud, rörelser och bilder för att få ens uppmärksamhet. De kan besöka oss när vi är vakna eller drömmer. 
Exempel på hur andar visar sig för oss levande
  • tredje ögat/tredje ögats chakra. Andar dyker upp i ditt sinne och kallas själens syn som vi alla har. Det är bakom de fysiska ögonen och mellan dina ögonbryn som tredje ögat sitter och är mörkblått chakra. Du kan se bilder som minnen eller en blixt av en bild. Det kommer att kännas som en inre vision, och på det yttre planet känns det som att se ett hologram.
  • Glittrar av ljus. Avlidna nära och kära, änglar och andliga guider älskar att framstå som flimmer av vitt ljus, tillsammans med olika färgtoner. Ibland kan det se ut som en klot av vitt ljus i ögonvrån. De flesta gnistrar och är positiva och andarna vill säga hej.
  • Andar framträder som skuggor, värmeböljor och uppenbarelser. Med andar som dyker upp som skuggor är det inte alltid mörkt. Det är lättare för vissa andar att framstå som mörka mot ljusa under vissa miljöförhållanden. Jordens andar och nära och kära visar sig ofta i svag belysning och vill ge ifrån sig en kärleksfull, fridfull och medkännande närvaro. Vissa andar tycker om att uppträda i en mer energisk vibration/frekvens/textur, som materialiserar sig som en flummig värmevåg i luften som rör sig över ett rum. Sist har andar dykt upp som hela eller partiella uppenbarelser. Vanligtvis uppträder avlidna nära och kära och änglar på detta sätt.
Hur kommer jag i kontakt med andra sidan?
Skapa eller befinn dig på en plats där du släpper övertänkande och får mindre distraktioner. Skapa ett heligt utrymme eller omge dig med naturen med en promenad/spring, lägg undan din mobiltelefon, spela meditationsmusik eller lär dig hur du andas i stunden. Detta hjälper till att slappna av i sinnet och förbereda din kropp för att ansluta till andra sidan.
Lyssna på din intuition
Låt dina andliga guider eller änglar komma genom dig genom att låta ditt sinne vara tyst. Du kan höra eller känna av vad som händer genom din intuition. Din intuition är den flytande energin som förbinder alla. Det är som en telefon och din mottagning är inställd på en högre vibration.
Håll fokus på avsikten
Här är hemligheten. VAR SPECIFIK. Att arbeta med energi handlar om att fokusera på intentionen. Håll det enkelt, och kämpa inte med att du måste uppleva eller måste se. Slappna av!
Skriv ner det som kommer
Tänd ett ljus och sätt dig ner, blunda och ta ett eller flera djupa andetag. Kom in i ett meditativt tillstånd och tillåt dig själv att göra en form av automatiskt skrivande. Be dina andliga guider eller änglar att komma in och arbeta med dina högre vibrationer. Slappna av i handen och skriv ner frågan du vill ställa andra sidan, kanske en specifik person du har på andra sidan eller om du vill ställa en fråga. Se till att din hand är avslappnad. Skriv bara för att se vad som kommer fram naturligt.
Titta på dina drömmar
Andar gillar att kommunicera genom våra drömmar. Det är en dörröppning för att komma in i vårt undermedvetna. Återigen så kan det vara en bra idé att skriva ner dina drömmar när avlidna nära och kära, andliga guider, änglar och husdjur kommer igenom.
Öva med andra
Träffa andra som du tillsammans kan samtala, öva och få en koppling till. Tillsammans kan ni samtala om erfarenheter och öva på varandra. Ställ en fråga till de du vill öva med och be dem kontakta andra sidan. Be andra sidan ge ett svar på frågan som endast du har svaret på. Tillsammans kan ni finna kopplingen till andra sidan.
Att öva själv är även en del av vår egna utveckling
Tränar du på dina mediala sinnen är det bästa att förstå sig själv först. Finna den delen som får oss lugna och stillsamma, släppa tvivel och misstro att andra sidan samtalar eller visar sig för oss. Även om det är bra öva med andra, få svar på hur andra ser på de svar du får in. Där du får respons på det andra sidan ger till den du länkar för. Länkar betyder kopplingen mellan andra sidan och den som är mottagare.
Har du upplevt andra sidans närvaro? Dela gärna med dig av dina upplevelser, skriv nedanför hur du upplevt mötet med andra sidan. Har du upplevt detta själv, med andra, har andra sidan kommit igenom på seanser, kurser eller cirklar.
 
Kram Karin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Education Template