Uncategorized

Att se sambanden mellan ande, kropp och själ

Att se sambanden mellan ande, kropp och själ.

Att se sambanden mellan ande, kropp och själ, gör att vi mår väl.

Att stilla sitt sinne, öppnar vårt inre minne. Stillhetens förmåga att låta oss få se, där vår inre låga vill lära oss att le.

I stillhet, vi upplever oss som hela, och med detta vill vi dela en känsla av att höra till och inte leda oss vill. Med kärlek, Maria ❤

Intresset för det andliga, har legat mig varmt om hjärtat, ända sedan jag var liten. Med en mamma som var örtkunnig häxa, som brann för att hjälpa människan, hade hon jämnt en örtabok under armen och mig i släptåg som hungrade vetgirigt efter kunskap och en mormor som var klärvoajant, har den sidan av människan alltid följt mig.

Som femåring hade jag min första ut-ur-kroppen upplevelse

och sen har det fortsatt genom livet. Jag har haft djur i hela mitt liv, och kan inte tänka mig ett liv utan. De har kommit att bli min trygga grund.

Jag är utbildad och certifierad djurkommunikatör och jag fullkomligt älskar det. Att få hjälpa hela människan, dvs ande-kropp- och själ, är ett privilegium med stort P. Jag skickar även healing, i form av Silvervioletta Flamman.

Detta gör jag i samband med att du ringer, om du vill. Det är bara att fråga under samtalets gång. Jag vägleder med hjälp av tarotkort, pendel och en stark intuition.

Varmt välkommen att höra av dig när jag vägleder på linjen Maria35#

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Call Now ButtonRing Tarot🌟Stjärnan. Tryck här