Uncategorized

Bergskristaller

Bergskristall är den mest mångfaldiga healingkristallen och den kraftfullaste healingstenen.

Bergskristallens energi symboliserar klarhet, balans och samklang.

Den harmoniserar, sammanlänkar vårt medvetande och vår närvaro med universums existensiella kraft. Den beskyddar mot all negativitet, förstärker kraftens energi och intention. Anpassar oss till vårt högre jag, tar bort smärta.

 

Bergskristallen förstärker auran, renar, aktiverar och rätar upp våra chakran. Den har en positiv effekt på alla våra chakran men står som mest i kontakt med kronchakrat, som är kroppens högsta chakra.

Den kan programmeras för olika ändamål, så som stärka ens självförtroende, självkänsla och ens egna tro på sig själv. Bär alltid med en bit bergskristall om du behöver en gnutta egen styrka.

Kristallen kan även förstärka din andliga kraft. 

Rena sin Bergskristall Den kan användas för att rena andra kristaller och sägs vara till viss del självrensande och självrenande.

 

Det finns olika sätt att rena kristallen på
  • Du kan lägga den i vatten med havssalt ( Ej mat salt, det slipar stenens egna emalj )  låta den stå ett par dagar i vatten.
  • Du kan gräva ner den i jorden ett par dagar
  • Låta kristallen ligga i solljuset i minst en dag renar kristallen samtidigt som den fylls med ny energi. Finns från små stenar till stora kluster
  • Eller i månens ljus, går bra när det inte är fullmåne att rena sin kristall. 
  • Pendla över sin kristall tills pendeln stannar. 

Hur väljer du din kristall? Eller väljer kristallen dig?

Många köper i dag sina kristaller över internet och kan då vara svårt att känna och ta in energin i kristallen, hur ska du då kunna välja om kristallen är rätt? 

På detta sätt kan du få just din kristall när du handlar över internet. 

När du sett kristallarten du vill köpa oavsett det är en Bergskristall eller annan kristall. Så sänder du i väg en tanke, tänk först på butiken du köper kristallen i från, säg butikens namn inom dig och orden, jag ger er fria händer att ge mig den kristall som vill komma in i min energi. Jag ska våra den och även bli ett med den. Säg orden: Den kristall personen väljer åt mig kommer min kristall visa sig för. På det sätt får du just den kristall som är menat för dig. Köper du fler säger du alla namn på kristallerna på en och samma gång och sedan sista orden. Köper du många av samma sort säger du oavsett antal orden lika dant.

Hur du vet din kristall är rätt när du köper dem själv

När du ser en kristall du vill ha eller du kanske bara är nyfiken och tar upp en sten. Redan då har kristallen valt dig. Kanske du inte alls har tanken köpa just den kristallen utan vill bara titta på en sort. Ha det i åtanke att den du tar upp vill bli upplockad. Har du inte råd med just den kristallen så säg inom dig, tack för jag fick känna din kraft nu låter jag någon annan få äran att bära dig vid sin sida. Lägger tillbaka kristallen och går vidare. Köper du kristallen så lägg den nära kroppen på direkten, så som i behån eller i en ficka. Vårda dina kristaller ömt.  

Vad händer om en kristall delar sig eller går sönder? 

Inget händer en att den vill du ska ha fler av den. Många kallar även detta som den får bebisar 🙂 Ja det kan vi se med en gnutta skämtsamhet. Men du får fler av den. 

Om kristallen försvinner, du tappar den etc, du har den inte kvar i din ägo. Låt den nu få resa vidare och se sig om. Den har gjort sitt syfte med dig. Den är klar och en annan kanske ska finna den där du miste den. 

Gråt aldrig öven en tappad kristall. Utan gläds åt att den får hjälpa en annan. 

Är det dyrbara kristaller/mineral stenar rekommenderas det att försäkra dom, men då talar vi om diamanter, opaler mm. 

Lycka till med dina Kristaller och varför inte redan i dag beställa just din egna bergskristall. Eller besöka en kristall butik och se vilken kristall som väljer följa med dig hem. 

Katarina Agentnummer 59#

 

Rosenkvarts
Ametist
Citrin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Education Template