Uncategorized

Claes

Claes 14#

Freja Naturpräst & Tarotvägledare

Jag vägleder på Svenska och Engelska

Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in?

Smsa: 71440

Skriv: Claes14#

Tarot – Pendel – Runor – Guider – Djurkommunikation – Magi & Ritualer –  Medial – Naturpräst

Presentation

Hej Claes heter jag.

Jag finns här för att hjälpa dig, jag lyssnar och coachar dig med min naturliga intuition och mina hjälpmedel som främst är de nordiska runorna, symbolkort, tarotkort samt pendel.

Mitt främsta verktyg är dock den kontakt, information, mina guider och kraftdjur förmedlar via mig till dig i vårt samtal.Mitt kall är att vandra shamanens väg, så även trumman är en viktig del av min andlighet även om jag inte kan använda den i telefonen. Jag kan även sända dig trumhealing efter vårt samtal om du ber mig om det.

Naturen, djuren och Moder Jord är den bas jag jobbar utifrån, och den stärker mitt mediala seende genom att hålla kontakten jordad. Fötterna på jorden och kanalen i himmelen.

Intresset för det magiska, mediala har jag haft med mig sedan jag var liten pojke. Det har utvecklats, inte minst genom runorna och tarotkorten där jag är självlärd.
Jag har gått shamanska kurser och är med i shamanska cirklar, just nu läser jag dessutom första året till att bli naturpräst i Gudinnans tjänst.

Du är varmt välkommen att kontakta mig, ingen fråga är för liten, det handlar om att jag kan vara en trygg vägledare där mitt mål är att du ska finna harmoni och balans i allt som rör ditt liv.

Kram från Claes.

 

Lyssna på Claes presentation

Mina kunskaper

  • Under utb Cert 1a året: Naturpräst i gudinnans tjänst: Prästinna skolan Frejas Döttrar och söner – Freja Natur Naturpräster & Prästinnor hos Lola Ravenstar. 
  • Tarot
  • Guider
  • Runor
  • Healing

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Call Now ButtonRing Tarot🌟Stjärnan. Tryck här