Uncategorized

Dagens budskap

Dagens budskap

Varje dag kan du ta del av Karins budskap. 

Vill du ha en mer personlig vägledning är du välkommen ringa oss på nummer

0939 1960 (19,90kr/min)

Dagens budskap

Budskapen kan komma i form av tarotkort eller orakelkort eller från Karins guider. 

Hur fungerar det med dagens kort? Varje kort som jag drar kommer fram av en anledning. Med hjälp av mina guider och genom attraktionslagen drar jag automatiskt kort som speglar våra nuvarande tankar och känslor även om jag inte vet vilken tanke du har just i dag. Om du har ställt en fråga innan du tittade in på sidan så kan du komma att få ett svar av dagens kort som matchar din fråga och din vibration. Ett kort som är återkommande, har samma betydelse men innebörden har en annan utgångspunkt. Vi är i ständig rörelse i livet. 

Tänk på att det är du som tar ansvar för ditt liv och dina känslor. 

Du är viktigt och du är värdefull 

Ditt tarotkort för idag Måndag 18/1:

Högsta Prästinnan

Hon symboliserar den dolda sanningen som vi inte är medvetna om våran intuition och den glädje som finns där som vi gärna slår bort.

Dagens kort handlar om intuition och förtroende. När det gäller relationer står hon för intimitet och trivsel både med dig själv och de som är runt dig.

På en andlig nivå kommer meddelanden till dig från flera källor denna vecka och kanske redan i dag måndag som tar dig fram i positivt tänkande. Försök att blicka framåt för att uppleva andlighet på ett nytt sätt och våga tro på dina egna känslor.

Kliv ur din komfortzon och prata med människor som har olika åsikter och övertygelser än vad du har. Lär av dem och se från olika synvinklar.

Högsta prästinnan är även bron mellan vårt medvetna och undermedvetna och hon lär oss att genom våra drömmar se det som kan vara i betydelse inför framtiden. Hon även symboliserar den dolda sanningen som vi inte är medvetna om.

Har du haft återkommande drömmar nu i januari så vill hon du ska landa och  inte springa ifrån dina känslor som drömmarna handlar om, om de skrämmer dig. Utan se det som en gåva att kunna se det realistiska i det du drömmer. 

Dagens kort handlar om intuition och förtroende till dig själv och andra.

Våga tro på dina egna känslor. Slår du bort dom ofta? Rycker på dina axlar och säger – Det positiva händer bara andra och inte mig,

-Nej nej ta bort de orden i dag! – dra in det positiva. Låt inte det negativa ta över. Våga att kliva ur din komfortzon och kliv in i den positiva energin.

Nyckelord
– Inre vägledning – Intuition – Vishet – Lycka och nya insikter

Ditt tarotkort för idag Tisdag 12/1:

Dåren/Narren

Dårens och Narrens kort i dag ger råden att du kan uppleva dagen så öppensinnad som möjligt. Ta ingenting på för stort allvar och se på oväntade händelser ur ett barns perspektiv oavsett det gäller dig själv eller andra runt dig.

Om något verkar hindras i det du vill ta på dig, gå tillbaka till ritbordet/ och börja om. Precis som ett experiment. Ju mindre du håller dig till vanliga och välbekanta mönster desto mer spännande och givande kommer dagen att bli.

Var lite mer galen och tokig än du brukar vara! Våga ta risker och våga ta för dig. Låt även barnet komma fram inom dig.

Nyckelord
– Kreativt kaos – Nystart – Oaktsam

Ditt tarotkort för idag Måndag 11/1:

Styrkan

 

Låt dig känna dig full av energi i dag- och känn att livsglädjen är närvarande.

Skäm bort dig själv med olika aktiviteter som promenader eller besök naturens egna stora sal av fantastiska energier.

Tänk på pandemins regler att hålla avstånd om du skulle möta andra personer.

Gör det du vill i dag. Använd denna makt för att skapa en underbar kontakt med andra idag kanske via samtal med personer på distans eller med familjen. Hinder kan lekfullt övervinnas som annars skulle vara svåra.

Som kvinnan på bilden smeker lejonet under hakan, kan vi även ta in styrkan hos oss själva. Vi kallar detta även för att känna in sin egna förmåga och styrka, att bemöta hinder som kan kännas hotfulla mer lättsamma. Ta tag i sådant du normalt skjuter framför dig i dag.

Ta in styrkan i din kraft och erövra det som känns svårt. Ett samtal, en händelse, eller det du känner du alltid skjuter upp.

Du är helheten och du är styrkan hos sig själv. Ta in passionen i dag. Tala om för någon hur du känner och våga lita på dina känslor, vi kanske inte alltid får den respons vi själva går och hoppas på, men vi vågar säga eller uttrycka oss, det kan ske att vi får den respons vi så starkt önskar.

Tar det stop eller vi inte får respons så låt inte lejonet bita av dig handen, utan klappa vidare och smek känslan. Det som inte är menat i dag kan vara menat i morgon eller en annan dag i livet. 

Nyckelord
– Mod – Kraft – Passion

Ditt tarotkort för idag Söndag 10/1:

Följa flödet 

Känner du ofta eller ibland att livet består av en ändlös rad av val? vi kan välja att följa strömmen eller att gå emot den, vi kan välja om vi vill fokusera på det positiva eller det negativa. 

Vi kan välja att vara ambitiösa och sträva eller göra det motsatta i en situation eller  följa strömmen som andra människor. Kom ihåg att när du stöter på motstånd så finns det en anledning till det, kanske har du hamnat lite på avigan, kanske behöver fler saker ramla på plats innan du kan fortsätta framåt, kanske är ditt hjärta inte helt i balans med dina känslor. Ena stunder kan det kännas som allt är så rätt, medans andra stunden är allt så fel. Oavsett orsak tillåt det som sker att ske i den takt det gör utan att streta emot eller försöka simma uppströms.

Idag låt strömmen föra dig dit det är meningen att du ska vara och göra. Ibland behöver vi bara låta flödet komma, låta vägen visa oss vägen. Denna söndag på nya året 2021 kan kännas som vilken söndag som helst, du har ju upplevt många söndagar. Flödet har i dag en ny ström av energi, så släpp alla andra söndagar du upplevt och låt just denna dagen se vart den leder. 

Tillit betyder även att du inte längre behöver kämpa emot – att överlämna dig till livet betyder att du inte behöver se livet som en fiende utan som en vän. När du börjar lita på floden som för dig fram börjar du också plötsligt njuta när du får tilliten att vattnet i floden är energi som inte drar ner dig eller skadar dig. Slappna av, ta de beslut du känner är  rätt i dag inför framtiden. Våga även följa flödet i din väg i livet. 

Se personen som flyter med i strömmen, skulle du vilja vara den personen som slappnar av trots att floden har sina vågor? 

Endast du kan ge dig den inre känslan av tillit, och inom dig har du ofta den lilla rösten som berättar för dig vilken väg strömmen tar dig. Våga lita på dig själv i dag, om inte du litar på dig själv att strömmen tar dig fram, vem ska lita på dig då? om du inte litar på dig själv. Våga följa flödet i dag. 

Ditt tarotkort för idag Lördag 9/1: Existensen 

Denna nakna kvinna sitter på ett perfektionslotusblad och tittar in i natthimlen. Hon vet att “hem” inte är en fysisk plats i den yttre världen utan en inre kvalitet av avkoppling och acceptans. Stjärnor, berg, träd, blommor, fiskar och fåglar – de är alla våra bröder och systrar i denna livsdans. Vi människor tenderar att glömma detta eftersom vi strävar efter våra egna intressen och tror att vi måste kämpa för att få det vi behöver. I slutändan är vår känsla av separation bara en illusion som skapas av sinnets fördomar. Nu är det dags att titta på om du tillåter dig själv att få den fantastiska gåvan att känna dig som hemma, var du än är. Om så är fallet, tveka inte att ta dig tid att spara den så att den blir djupare och stannar hos dig. Om du å andra sidan känner att hela världen försöker göra dig förbannad är det dags att ta en paus. Gå ut ikväll och titta på stjärnorna.

Du är inte av misstag. Existensen behöver dig. Utan dig kommer något att saknas i existensen, och ingen kan ersätta det. Det är detta som ger dig en känsla av värdighet – hela existensen behöver dig. Stjärnor, sol och måne, träd, fåglar och jord – allt i universum kommer att känna att det finns ett litet ledigt utrymme som inte kan fyllas av någon annan än du. Det ger dig stor glädje – du är en del av tillvaron och det bryr sig om dig. När du är ren och tydlig kan du se en enorm kärlek hälla från dig.

Den inre rösten talar inte med ord utan i hjärtats ordlösa språk. Han är som ett orakel som bara talar sanningen. Om han hade ett ansikte skulle det se ut som ansiktet avbildat i mitten av detta kort – vaken, försiktig och kunna acceptera både ljus och mörker, symboliserat av de två händerna som håller kristallen. Kristallen själv representerar den klarhet som kommer från överträdelsen av alla dualiteter. Den inre rösten kan också vara lekfull när den sjunker ner i känslor och dyker upp igen för att sväva upp i himlen som två delfiner som dansar i livets vatten. Den är ansluten till kosmos genom den halvmåneformade kronan och jorden, representerad av gröna blad på kimonofiguren. Det finns tillfällen i våra liv när alltför många röster verkar dra oss i olika riktningar. Vår intensiva förvirring i dessa situationer är en påminnelse om att söka tystnad och fokus inom oss själva. Först då kan vi höra sanningen.

Om du inte har hittat sanningen i dig själv, har du inget mer att söka i hela existensen. Sanningen fungerar genom dig. När du öppnar dina ögon öppnar den sanningen dina ögon. När du stänger ögonen stänger den sanningen dina ögon. Det här är en fantastisk meditation. Om du helt enkelt kan förstå emblemet behöver du inte göra någonting, allt du gör har blivit sant. Du går – det här är sanningen, du sover – sanningen vilar, du talar – sanningen talar sanningen, du är tyst – sanningen är tyst. Detta är en av de enklaste metoderna för meditation. Så småningom etableras allt enligt denna enkla formel, och då behövs inte denna metod. När du är läkt tappar du meditation, du tappar medicinen. Då lever du som sanningen – en levande, strålande, fylld, lycklig låt inom dig. Hela ditt liv blir bön utan ett enda ord, eller bättre att säga, bön, nåd, skönhet som inte tillhör världens fåfänga, en stråle som kommer från det bortom i mörkret i vår värld.

Ditt tarotkort för idag Fredag 8/1: Kejsarinnan

Njut av naturen när det är möjligt även om det kan kännas kyligt ute denna januari dag. Idag är en livlig dag för äventyr och åtaganden. Se till att du skämmer bort kropp och själ och det kan du göra på bästa sätt av att du ser över vad som du mår bra av att göra, inte vad alla andra förväntar sig av dig att göra. Detta kommer att säkerställa att givande impulser uppstår när du ger dig själv egen tid. Något som du har arbetat med under en lång tid kan få ett uppsving i dag. Förutsättningarna är goda för det du verkligen fokuserar på. Följ din instinkt och din magkänsla. 

Nyckelord
– Kreativ potential – Varsamhet – Förnyelse – Våga vara du

Ditt tarotkort för idag Torsdag 7/1: Döden

Idag avslutas något eller att du avslutar något du länge gått och funderat på att släppa taget om. Det kan även vara ett trevligt avslut eller ett slut för något som betyder mycket för dig men som inte längre gynnar dig i din väg fram i livet. Tänk att det i alla fall är ett bra tillfälle att säga adjö och tacka för den tid som varit. När du accepterar att det är över kommer du att känna dig befriad och upplyst även om det fortfarande kan vara svårt att föreställa dig just nu. Tänk på att det som dör ut även föds om till något nytt. Stänger du en dörr till något oavsett vad du säger adjö till, öppnas en ny dörr till nya möjligheter. Döden är aldrig ett avslut utan en transformation. 

Nyckelord
– Släppa taget – Ångesten släpper – Frälsning

Ditt tarotkort för idag Onsdag 6/1-2021: Världen

Idag allt är ett. Saker inträffar som de önskas. Se till att inte komplikationer stör uppmärksamheten. Njut av livet genom att öppna din själ och njuta av den underbara känslan. Använd denna dag för att eliminera eventuella fientliga känslor. Återställa fred och njut av resultatet. Ta en hjälpande hand av någon som kan sätta balans i livet. Ser du själv att du kan sträcka ut en famn till någon så erbjud att finnas vid dennes sida. 

Nyckelord
– Tillfredsställelse – Självinsikt – Lycka

Ditt tarotkort för idag Tisdag 5/1-2021: Domen

Idag kommer nya riktningar att undersökas runt dig. Det kan röra sig om dagliga frågor eller grundläggande frågor som du kan behöva granska lite mer. Glöm nu de gamla händelserna och tillåt inspiration komma in i ditt liv. Håll dig inte fast vid föråldrade tankar och mönster. Utan ta kliv ut i det nya.

Detta år börjar med nya insikter och där av segrar du även om du släpper gamla negativa tankar och till väga gångs mönster som innan fått dig må dåligt. Börja tänka mer på dig själv. Du kommer inte missunna andra om du tar dig fram i livet till mer positiva känslor. 

Nyckelord
– Förändring – Hopp – Andlig utveckling och lycka i livet. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Klicka här för att ringa nu! 

Klicka här för att ringa nu!