Budskap,  Dagens budskap,  Spådom

Dagens kort och budskap

Dagens kort 7 maj: Page i stavar

Detta är kortet står för början, nya kreativa idéer, nya koncept och intressanta idéer. Generellt sett betyder detta kort en ny början av situationer i dag och möjligen rörande arbete eller kärlek i veckan som kommer.
I arbete kommer du att ha en chans att lära dig ett nytt jobb eller initiera ett nytt projekt av din egen förmåga.
Var bara försiktig med att brusa upp i dag, eller få ett speciellt humör eller försummelse, vilket kan orsaka obetydliga misstag.
Din ekonomi: är det dags se över vad du behöver satsa på och inte i dag, gör inga onödiga köp.  Du kan ha några små utgifter som hindrar ditt sparande i dag. 
Kärleken: Om du är singel, kan du ha en chans att starta ett nytt förhållande men det är inte helt säkert. Om du redan har en älskare är ditt förhållande så kan ni i dag blomstra och prata ut om hur ni känner för varandra. 
 
Dagens kort 6 maj: Överprästen. 

New Palladini Tarot Reviews at Aeclectic

Om du kan lyssna på din inre röst i dag, och kan vara ödmjuk mot dig själv och människor du möter kommer du få nya insikter och finna en röd tråd i ditt liv som hjälper dig se dig själv. 
Andra kommer att gilla dig mer en du tror och de tycker om dig för den du är!  och du stärker ditt självförtroende och även din självkänsla i dag. Du kan möta personer så live eller på distans, du kan ge dom råd hur du gör för att se dig själv och hur de själva kan stärka sin energi, de kan fråga dig om råd inom olika situationer. Ge dom råden som hjälpt dig. 
Du kommer inte blint att lyssna på dina instinkter, men du kan ta in dom och fundera över hur du kan använda dina insikter i din personliga väg i livet. Råden vi får inom oss kanske inte kan hjälpa oss direkt, utan ta den tid det behöver tills rätt råd landar för rätt situation. Du kan ge andra samma råd. Vänta – Känn in – Andas – Du känner när tiden är rätt. 
Fredag: Ge inte upp dina nöjen och glädjeämnen om du känner det står still i dag, allt kan förändras under dagen och även i helgen som kommer.
Är du tillsammans med någon? I ditt förhållande kommer du att känna mer tillit och andlig harmoni.
Är du singel? Stressa inte för att träffa den rätta, han eller hon kommer när du landar inom dig. Vi kan behöva dejta eller umgås med en person innan vi bestämmer oss om han eller hon är rätt. Våga även att säga hej till nya personer. Du kan få ett hej tillbaka av en annan som söker sin andra hälft. 
Arbetar du? På jobbet kan du antingen söka efter rätt jobb eller efter den djupare innebörden av din nuvarande aktivitet och arbetsuppgifter.
Kramar Karin 

 

Dagens kort i dag  24  April: Knekt i svärd
Knekt i svärd handlar om intellektet och det kan kännas i dag att dagen har en helt egen livskraft. Du kan känna dig som en åskådare till ditt eget liv. Detta behöver inte vara en dålig sak, kanalisera denna mentala energi och du kommer att ha en av de mest tillfredsställande och produktiva dagarna du har haft på länge.
Det kan vara en bra idé att skriva ner alla idéer som kommer till dig, skriv ner allt du får till dig från alla olika tankar och alla justeringar som du får till dig, så att du kan omvärdera dem när du plockar fram dina noteringar fram över. Om du skriver ner dina drömmar och visioner tänk på att du inte låta nej sägare komma i vägen för din potential som kom till i ditt aktiva och briljanta sinne idag. Vissa kan se dina visioner som onödiga drömmar och hinder. Men vilka ska få rätten i dag eller fram över sätta käppar i hjulet för dig, pgr av att de inte vågar drömma eller vågar ta för dig.
Argument kan uppstå och du kan komma på att du verbalt försvarar dig själv eller din position. Gå inte in i olika argument med andra som du anser är dina värderingar i dina drömmar. Låt inte andra sätta hinder för dig!
 
Du kanske också tar kampen mot någon annan. En sak är säker i alla fall, med bettet mellan tänderna är du på topp i varje match som du går in i idag. Rid fram och se vägen framför dig och våga tro på att du klarar av det du ser framför dig, även om vägen till ditt mål kan ta tid, tro på att du kommer fram och når ditt mål oavsett vad du har för drömmar.
Kortet i dag står för – Våga följa dina drömmar!
Vi söker nu fler duktiga vägledare till Tarotstjärnan. Tycker du om att vägleda andra och kan spå i tarot? Vi arbetar efter schema och du får välja ut tider som passar dig. Du behöver inte vara egenföretagare hos oss, du kan fakturera oss via faktureringsbolag. Minutlön efter de samtal som kopplas fram till dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Education Template