Uncategorized

Diddi

Diddi  är Tarot vägledare och väljer sina kort utifrån din fråga, hon ger även dig budskap från dina djur. Diddi vägleder även på Norska

När du ringer Diddi kan hon hjälpa dig medialt och även med sina tarotkort och pendel för att ge dig bästa möjliga vägledning. Diddi renar även energier på distans. Behöver du veta hur dina djur mår eller om du har djur som inte hittat hem? Med Diddis hjälp lämnar hon budskap och känna in hur dina djur mår och vart de befinner sig på sina äventyr utomhus. Oavsett djur kan hon koppla upp sig till deras kommunikation till dig. Diddi arbetar även med Reiki healing. Känner du att du är behov av healing under ert samtal? Säg till Diddi så sänder hon medans ni samtalar. 

Arbetsspråk: Flytande Norska och Svenska 

Rekommendation:
Tack Diddi för den underbara healing och vägledning du gav mig. 

Få ett Sms när Diddi loggar in? Skriv Diddi37# i smset
Create button to open SMS compose to a phone number

Tryck HÄR för att smsa

Diddi Schema

Jag arbetar extra vid behov under våren 2022. Du kan se när jag jobbar på startsidan när jag finns inloggad och vägleder.

 OJÄMN VECKAJÄMN VECKA
Mån  
Tis  
Ons  
Tor  
Fre  
Lör  
Sön  

Ändringar kan förekomma

3 kommentarer

  • avatar

    Diddi

    Å va glad ja blir så bra att du blev nöyd å det funka så fint på dig tack så mycke å kram på dig sasa välkommen åter

  • avatar

    Sasa

    Hej. Jag fick en rening av mitt hem av dig för inte så länge sedan samt att du nämnde en portal som du stängde ingen. Vill tacka för rening kändes lugnt efter det 🙏💕Dock så började jag känna av mycket igen efter några veckor samt att jag av misstag öppnade portalen igen? Går detta att göra oavsiktligt? För jag trodde att stänger man så är den stängd?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Education Template