Tidigare liv - Regression

Har du levt innan? Fem tipps hur du får veta vem du var i ditt tidigare liv

Är reinkarnation/tidigare liv verkligt? – Hur vet du vem du var i ditt tidigare liv?

Känner du att du inte hör hemma i din kropp? Känner du dig mer bekväm i en annan kultur än din egen? Drömmer du om konstiga platser och tider som är levande och ändå har du inget riktigt levande minne av dem och aldrig vart på den platsen du drömmer om? Dras du till något eller har du en oförklarlig rädsla för något som inte är vanligt eller något du provat innan? 
Du kan uppleva delar av en tidigare livserfarenhet. Genom tiden har människor frågat om reinkarnation är verklig och i så fall vem var jag i ett tidigare liv.
Vår nyfikenhet väcks av bevis på reinkarnationer inklusive kärlek vid första ögonkastet, intuition och känslan av déjà vu
( Man känner man har upplevt en händelse innan och kan kännas som man mött en person innan eller upplevt en händelse). Det sägs ofta att det förflutna är det förflutna och nuet är där du behöver vara nu och framtiden kommer i sin egen tid. 
Vissa hävdar att tidigare liv inte är relevant för vem du är här och nu. Det kan vara sant till viss del, men det kan också vara så att de liven påverkar dig idag och att ta reda på vem du var kan vara nyckeln till att skapa en verklig förändring i det här livet du lever nu.
Det finns många bra böcker att läsa om tidigare liv och som visar bevis på reinkarnation och hur det påverkar våra liv vi lever nu. Vad som också är sant är att rum och tid är i högre dimensioner, och det betyder att när du väl har kommit in i ett högre tillstånd av medvetenhet, och när du är ett med allt så finns det inget som heter dåtid, nutid eller framtid. 
De är alla i ett utrymme på en och samma gång. Det är dit själen går ibland när vi sover. Det är så vår fantasi utlöses när vi ser och upplever påminnelser om ett tidigare liv. 

Här är några sätt att ta reda på vem och vad du en gång var och var du levde och hur du levde/ Svaren kan bli många när du gör dessa övningar.

Ha ett block och penna vid din sida, så du kan notera det du ser, känner och upplever.
  1. Meditera över frågan
Fråga dig själv under meditation. Vem var jag i ett tidigare liv? Låt din ande vara fri från din kropp och låt din fantasi flöda. Var mottaglig för det du ser, känner och hör. Förvänta dig inte ett kristallklart svar vid första försöket. Vad du än får och vad du än hör så ska du notera det. Ju mer du gör denna övning desto mer kommer du att upptäcka. Att lita på dig själv är även avgörande. Du behöver inte vara en mästare för att utföra meditationer eller vara en “andlig” person för att detta ska fungera. Du kan även vara skeptiskt eller icke troende.
  1. Samla bevis på reinkarnationen
Vare sig det är genom meditation, intuition eller drömmar , notera när du får glimtar av det förflutna eller blixtar av bilder på platser, saker och människor. Du kanske känner lukten av havet, en skog, exotiska kryddor och till och med smaken av mat som för närvarande är helt främmande för dig. Du kan känna dig kall, väldigt kallt. Notera allt du känner och upplever, allt som du kommer att tänka på och som även upprepar sig, och det som drar in dig eller stöter bort dig, eller känns bekant kan vara en ledtråd, så skriv ner allt.
  1. Håll ett öppet sinne
Du måste vara okej och ett med tanken att du inte var en speciell person i ett tidigare liv. Många vill ju vara den mystiska personen i andra liv.
Kan vi alla vara Cleopatra eller en känd skådespelare? Självklart inte. Vi kan inte alla vara ättlingar till en kunglig familj. Chansen är stor att ditt senaste liv var nyligen. Du kunde en gång ha varit en avliden gammelmormor, farfarsfar etc. Du kunde också ha levt för väldigt, väldigt länge sedan. Du behöver ett öppet sinne och att vara fri från perfekta tankar som kan hindra dig från att inordna dig i sanningen. Små detaljer är vad du kommer att bygga din berättelse med. Med tiden kommer de att måla upp en mer komplett bild.
  1. Skapa en helhethets bild för ditt tidigare liv
Du kommer att stöta på många informationsbitar och det kommer ibland vara svårt att hålla reda på allt. En del av det du kommer känna eller se kommer att vara motstridiga och det är helt normalt. 
En dag mediterar du och kommer kanske att känna dig kall, medans du mediterar en annan dag och du kan känna en extrem värme, detta är en del av processen.
Det är här du lägger upp en bild av vad som betyder kyla för dig, vare sig det är snö, is eller en kall plats. Samma metod gäller för värmen, är det en strand, en öken, ser du exotiska djur som endast lever i varma länder? Skriv upp det du får in i känslan och det du ser och känner inom dig. 
Så småningom kommer du att ha många bevis bilder och känslor som du kan följa och forska vidare på. Och när du skriver och noterar så blir bilden kristallklar. 
Ju mer betydelsefull information du får, desto längre in i ditt tidigare liv kommer du i processen. Det kan även ta tid att finna sitt tidigare liv och få alla pusselbitar på plats. Beroende på vad du brukade göra, vem du var eller vem du blev. Men när du kommer närmare dina liv kommer uppgifterna du skrivit ner vara vettiga och det är glädjen med det. Att få upptäcka bit för bit vem och vad du var i ditt tidigare liv.
  1. Komplettera bilden
Vid det här laget har du mediterat, samlat och täckt din livstavla. Du ser det du förstår det och börjar lägga ditt pussel, och det är helt logiskt för dig. Du kan se hur vissa egenskaper du har är ett direkt resultat av vem och vad du en gång var. 
Hur denna attraktion som du har till en annan kultur, plats eller människor har format vem och vad du har blivit. 
Detta kan vara en av de mest tillfredsställande upplevelserna av självupptäckt man kan tänka sig. Det är relaterat till dig och dig ensam. Ingen kan ta bort det eller förneka det och du vet att det är sant, och det räcker. Du kanske även får in födelse datum, adresser mm. Kanske har du släkt som lever och kan minnas dig och du dom.

Efter att ha följt de 5 stegen för att ta reda på vem du var i ett tidigare liv, kan det fortfarande finnas luckor eller så kanske du inte kan lista ut vissa detaljer eller aspekter av saker och ting. 
Vi har medium på Tarotstjärnan som även släktforskat inom tidigare liv och hjälpt dem finna sina mediala rötter. Och finna sina band till sina känslor och förstående vem de var och vart de levde. De kan även kanalisera in din tidigare liv och ge dig sista pusselbitarna som gör dig komplett.
Kram Karin
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Education Template