Uncategorized

Hur du väljer rätt kristall för ditt stjärntecken

Hur du väljer rätt kristall för ditt stjärntecken

Här är stenarna du bör ha i närheten med ditt stjärntecken. 

 
Efter de senaste årens turbulens är nästan alla i behov av goda vibbar. Så varför inte kicka igång det nya året med några tipps.
Tips att tänka på: Trots matchningarna mellan ädelstenar och stjärntecken behöver du inte vara begränsad till bara en, till exempel om du behöver fokusera på kommunikation och du inte är en Oxe, kan blå cyanit även vara en kristall du kan lägga till med dina horoskops kristall.
Spelar storleken på kristaller någon roll? “Ju större stenen är, desto fler atomer krockar med den frekvensen” större betyder inte alltid bättre. En större sten kan lägga mer energi på vad du kanske vill uppnå, men vill du att stenen ska vara med dig utanför ditt hem ska du välja en mindre kristall.
När det gäller förvaring av kristaller, förvara dem där det passar dig bäst. “Jag har min månsten i min handväskan för säkra resor”
Beroende på storlek, skärning, typ och kvalitet kan priserna variera allt från mindre än 20 kr till miljontals kronor, men att prata med en kristallspecialist som kan hjälpa dig att hitta vad som är rätt för dig. 

Kristaller och ditt stjärntecken.

Väduren: Tigeröga för självförtroende

Väduren bör fokusera på tillväxt och risktagande. Tigeröga är tänkt att utnyttja dessa energier för att uppmuntra att ta risker som kan vara skrämmande men som kan löna sig, som att starta ett företag eller byta jobb. Låt denna guldfärgade sten knuffa dig mot att ta steget fram. 

Oxen: Blå Cyanit för kommunikation

Oxen bör fokusera på att ta sig ur sin komfortzon 2022. Denna kristall hjälper Oxen att kommunicera fram tankar och idéer tydligare och uttrycka vad de vill. Svårt att sätta ord på tankar och känslor som involverar en partner eller rumskamrat? Blå cyanit kan hjälpa till att organisera virrvarret för mer produktiva samtal om man har svårt att säga vad man verkligen känner.

Tvillingarna: Celestite för att kommunicera känslor

Tvillingarna bör fokusera på att uppfylla känslomässiga behov. Detta traditionellt extroverta tecken är känt för att oroa sig för andras känslor och åsikter, vilket kan leda till känslomässiga uppoffringar som placerar dem sist på deras egenvårdslistor. Celestite kan hjälpa till att öka förmågan att kommunicera känslor och minska den bördan, fördjupa relationer i processen.

Kräftan: Röd Jaspis för jordning

Kräftan bör fokusera på att komma i kontakt med sina känslor, utan att låta dem övervinna dem. Ofta karakteriserad som känslomässig kan kräftan använda röd jaspis för att vårda den självkontroll som krävs för att hantera sina känslor. Om du är överväldigad / stressad av skolan eller jobbet etc? Då kan du hålla denna sten i närheten för att hålla temperamentsfulla kräftan sval, lugn och samlad.

Lejonet: Röd tigeröga för manifestation  

Lejonets fokus är att söka självförstärkning. Oavsett om det är karriär eller relationsbaserat, kan denna sten hjälpa till att kanalisera energier för att nå lejonets personliga mål. Att veta vad du vill och skapa en färdplan för att nå dit är frekvensen av röda tigerögat och det kan stärka lejonets beslutsamhet att se sina väg fram och sina mål.

Jungfrun: Lepidolite för förändring

Jungfrur är kända för envishet och har ibland problem med förändringar. Lepidolite kan hjälpa till med det beslutsfattande som krävs för att göra ett personligt skifte. Ska jag hyra eller köpa? Prata med chefen om en befordran eller leta efter ett nytt jobb? Det sägs att den här stenen kan hjälpa Jungfrun att omfamna förändringar.

Vågen: Lapis Lazuli för beslutsfattande

Vågar bör fokusera på sig själva, särskilt när de ska bestämma vad som är bäst för dem att leva ett mer tillfredsställt liv. Lapis lazuli kan kanalisera klarhet och fokus och hjälpa vågar att ta de kritiska nästa steg som kan gynna dem mest.

Skorpionen: Charoite för att avslöja sanningen

Skorpioner fokuserar ofta på att bygga upp sin självkänsla. Charoiten kan hjälpa till att avslöja andliga insikter och minska osäkerheten. Känner du tvivel om en partner eller vän eller oroar du dig för ett affärsbeslut? Charoite kan hjälpa skorpioner att omvärdera sitt värde och sin plats i livet så att de kan fatta säkra beslut.

Skytten: Hematit för jordning och skydd

 

Skytten bör fokusera på fridfullheten och vänskapen till sig själva. Hematit är att lätta på sinnet och stärka relationer. Funderar du på att resa men känner dig orolig? Har du svårigheter med vänner eller familj? Hematit kan hjälpa och sägs även att lindra bekymmer och öka kontakten med andra och även sig själv.

Stenbocken: Malakit för att attrahera välstånd 

Stenbockar bör fokusera på överflöd. Malakit är känt för att locka till sig välstånd och tur, vilket leder till fler möjligheter både personligt och professionellt. (Det är trots allt pengarnas färg!) denna gröna sten för att lindra ekonomiska elände och hjälper stenbockarna att lyckas. Det här kan vara kristallen som närma sig det arbete man önskar sig eller bättre ekonomi.

Vattumannen: Labradorite för intellekt

Vattumän bör fokusera på att lära sig nya saker fram över. Labradorit är känt för att öka mentala och intuitiva förmågor och mata tecknets naturliga nyfikenhet. Djupare samtal och idéutveckling flyter mer med labradorit i handen och vilket gör framtiden till ett år av lycka och välstånd.

Fiskarna: Regnbågefluorite för fokus

Fiskarna bör fokusera på sin intuition och minska distraktioner. Regnbågsfluorit har egenskaperna att hjälpa till att fokusera sinnet och omorganisera livets kaos. Jonglerar du med flera projekt eller ansvarsområden? Regnbågsfluoriten kan hjälpa fiskarna att prioritera och planera.

Kram Karin Agentnummer 1 #

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Education Template