Uncategorized

Kärleksmagi

Kärleksmagi

Tycker du att det låter dammigt och gammaldags med kärleksmagi? Det är det inte, du har säkert redan ägnat dig åt kärleksmagi, medvetet eller omedvetet.

Har du undvikit en A-brunn för att istället gå på en K-brunn? Sovit med sju blommor under kudden? Reagerat över att tårtbiten har fallit omkull på fatet? Läst veckans horoskop? Lekt älskar-älskar inte med blombladen på en prästkrage? Ja, det här är bara några av många exempel på hur kärleksmagin fortfarande finns runtomkring oss.

För dig som har tröttnat på dejting sidor har jag rotat runt i arkiven och hittat flera olika magi trick, besvärjelser och ritualer för att hitta kärleken – eller bli av med den. Det finns alltid tillfällen att praktisera kärleksmagi, särskilt när det gäller att ta reda på vem som är ens drömpartner. Annars är torsdagar och midnatt säkra kort för kärleksmagi, liksom nakenhet, salt mat. 

Midsommar magi 

Midsommarafton är nog den mest kända ritualen som inte någon flicka gått förbi.

Plocka sju/nio olika sorters blommor samt hoppa över lika många gärdsgårdar i tystnad och sedan lägga blommorna under huvudkudden, den mannen man drömmer om kommer att vara den tilltänkte.

Grekisk kärleksmagi 

Tillbaka under antikens Grekland har äpplen varit symbol för kärleken. Om du delar ett rött äpple med din käresta och ni äter en var sin halva kommer kärleken att vara för evigt. Du kan också skala ett äpple utan att skalet går sönder för att gräva ner det i jorden, när skalet har förmultnat är kärleken besvarad.

Fullmåns magi

Kärleksmagi i fullmåne är den starkaste tiden i energin att utföra alla sorters magier.

Avsätt en stund i tystnad och låt månljuset lysa på dig. Ta ett ljus i kärlekens färg och rispa in initialerna på din kärlek. Tänd ljuset samt några rökelser du tycker om. Se in i lågan med halvslutna ögon och visualisera i tanken på personen du älskar. Säg namnet högt på den du vill nå fram till tydligt och precisera din önskan tydligt. 

Andas sakta in och ut och sitt så en stund för att verkligen känna dig i samklang med månens energier. Ta den ena rökelsestickan och gör tre cirklar motsols och säg namnet på personen. 

"Låt kärleken slå ner, som evig den jag ser, må denna önskan gro, där det sanna är min tro."

Ritual med en käraste

Ytterligare kärleks ritual som du kan göra tillsammans med din partner men även själv. Förgylla vardagen och kärleken med lite extra krydda. Det enda som kan begränsa dig är din egen fantasi.

Sätt dig/er på en lugn plats. Gärna på golvet och på en kudde. Om du är hemma kan du ordna ett litet bord och smycka det med en vit duk, rosenblad, en bägare, en kristall som rosenkvarts, rökelse och två ljus som representerar dig och din kärlek. Om du väljer ett vitt ljus så fungerar det som ersättningsljus för alla syften. Rött står för livskraft, passion och sexuell attraktion. Ljusrosa för förälskelse, kärlek och romantik.

Ha gärna rökelse så du får in känslan av magi. Dofter som Sandelträ, Vanilj, Kanel står för sexualitet och passion. Ros, Rosmarin, Lavendel, Jasmin drar till sig kärlek. Apelsin/Äppelblom för äktenskap och fasta förhållanden. När du smyckat din plats och inrett allt i kärlekens tecken är det bara att börja!

Ta fram ett glas eller en bägare och fyll det med rödvin/ alkoholfritt/vatten eller örtte som representerar er förening av kött och blod.

Kom ihåg att med magi får man inte tvinga fram kärleken hos någon.

Med att affirmera in goda tankar utan egensinnigt syfte gör att du/ni omedvetet kan dra till dig/er kärleken och att den kommer oväntat. Lyssna på skön musik som får dina eller era  sinnen att vakna i lust och passion. Koppla av och andas in den välgörande energin genom dina/era lungor.

Känn hur du/ni slappnar av och har fokus på magen, solarplexus.

Fortsätt att ta djupa andetag in och ut. Tacka universum för närvarandet. En kort bön eller dina/era egna magiska ord. Tänd rökelsen och ljusen för att sedan visualisera era namn.

(Man kan om man vill rista in den första bokstaven i ert namn på vardera ljus för att låta magin gnista starkare.) Skriv gärna ner dina/era önskningar vad som skall uppnås under denna ritual. Att skriva sina egna orden är alltid de bästa och de mest magiska.

 Förslag på ord som kan skrivas

”Den rätta partner är här nu” Jag älskar x och han/hon älskar mig. Vi passar varandra perfekt, i alla avseenden och på alla plan. Andligt, mentalt, emotionellt och fysiskt.

Mellan oss råder total öppenhet, frihet och förståelse. Vårt förhållande växer och fördjupas hela tiden. Vår kärlek är en plattform varifrån vi ger åt alla håll. Tack för vårt berikande förhållande.  

Detta kan man tillsammans läsa för att manifestera kärleken men även om du inte har någon kärlekspartner. Kanske attraheras universum och sänder dig den du vill ha.

Lev på dina drömmar och låt din fantasi flöda

Antingen bränner du/ni upp lappen och låter den gå till skyn eller så bevarar du /ni den i hemlighet! Drick ur  bägare gemensamt eller ensam.

Tacka för att kärleken är här!

För att känna extra magi är fullmåns tider en utmärk tid att gör kärleksritualer på.

Ritual med en käraste eller själv

Hjälp på traven att få din älskade mera kärleksfull är att lägga vänderot i rött vin eller blanda krossade kardemummakärnor i glöggen. Utför en kärleksmagi med en rökelseblandning bestående av Rosenblad, kanel, mysk och äpple. Syftet med att bränna rökelser är att rena energier. Människor har använt rökelser i tusentals år för att sprida stämning av trivsel, mystik och harmoni. Kärlek är inte enbart mellan en man och kvinna.

Man kan finna den via en syster/bror/vän/barn eller ett djur.

Viktigaste att man har någon att bry sig om, men även ta hand om sig själv på samma gång. 

Kärleken gör oss glada, friska och som ger bot för en sorgsen själ.

Men för att finna den måste man ge av sig själv. Om man gått igenom separationer med svek och oärlighet är det inte alls så lätt att lita på att kärleken ska komma. Det kan ta lång tid innan man känner att man är redo för att ens vidröra vid den.

Bitterhet, svartsjuka, isolering, ensamhet, depressioner är många hinder för att våga glänta på dörren och släppa in någon i sitt liv. Låt allt ha sin tid och bli inte oroad om mannen eller kvinnan inte dyker upp inom en snar framtid. Kärleken brukar komma när man minst anar det. Vill man inte leva ensam måste man våga sträcka ut handen till olika möjligheter. Anmäl dig till en kurs, intresse klubbar, åk på en guidad busstur en dag, där kan man förhoppningsvis stöta på sin hjärtevän. Eller besök vänthallar, gym, poesiforum, nätet och kanske i tvättstugan, en trevlig ensamstående granne! Man kan också ge kärleken till och få tillbaka kärleken från ett djur. En hund bryter den sociala isoleringen och man kan träffa en annan husse eller matte på promenaden.

Kapa banden till en person/partner. 

Känner du att en relation inte är växande eller det inte finns några känslor kvar till en person. Ni delar inte samma mål i livet länge som par. Det är viktigt att inte hålla fast i en relation för att gynna den enas behov men man sörjer sin egna frihet.

Ibland vill vi inte såra den andre partnern, vi tillåter oss och håller fast vid dennes drömmar om det perfekta förhållandet. Men vår egna livs kärleks låga släcks för att förverkliga den andres känslor. 

Kanske har en person som inte vill släppa eller en person som gör allt för att bli tillsammans med dig, fast du i själva verket inte alls dela samma intresse. 

Det finns många magier och spell med att bli av med en käraste – Dock finns det avancerade och de mer invecklade sådana som bryter banden till andra. 

Jag delar med mig av den mest lättaste, men även den starka som du kan utföra. Endast om du vill bli av med en käraste. Där det inte finns några besvarade känslor från din sida. 

Skriv ner personens namn på ett papper. Skriv även ner varför du vill personen ska släppa intresset för dig. Vik pappret så många gånger du kan. 

Fyll en burk med vatten. ( Plats burk med passande lock) lägg ner pappret i burken och förslut med locket. 

Tänd ett ljus och be energin lysa upp din önskan. Släck ljuset och ta stearinet från ljuset och droppa över burkens lock. 

Säg tre gånger:

  1. Jag fryser dina känslor
  2. Jag försluter dina känslor
  3. Jag bryter och avslutar alla band till mig. 

Ta sedan burken ställ in i frusen i 48 timmar. Efter 48 timmar går du ut i skogen och gräver en litet hål i marken. Öppna burken och trycker ut det frusna vattnet med personens namn på lappen inkl det du skrivit. 

( Obs! Gräv inte ner hela plastburken – Tänk på att naturen inte kan tillgodose plast!)

När du lagt ner den frusna klumpen, så lägger du över den jord du grävde upp  på allt och plattar till. Ställ dig med ryggen mot och säg:

  1. Jag släpper dig nu fri!
  2. Jag vänder min rygg mot alla känslor!
  3. Jag låter dig nu finna kärleken på rätt plats!

Lämna sedan platsen och släpp tanken på allt du utfört. Låt energin få arbeta i sin takt. 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Call Now ButtonRing Tarot🌟Stjärnan. Tryck här