Uncategorized

Katarina

Katarina 59#

Tarotvägledare & Medium

Jag vägleder på Svenska och Engelska

Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in?

Smsa: 71440

Skriv: Katarina59#

Reiki Master – Medium – Pendel –Tarotkort – Orakelkort – Intuition- Healing 

Presentation

Hej mitt namn Katarina

Jag lever med min andlighet och det är en del av mitt liv, och har under många år arbetat som medial vägledare.

Jag ser mig själv som en navigator med att hjälpa och stötta andra som behöver en hand och vägledande insikt i livet, för att de ska kunna förstå vad som sker i livet i det de går igenom, genom de budskap som andra sidan från guider, deras nära och kära och ljusarbetare. Jag även ger budskap genom mina tarotkort och orakelkort.

Andligheten för mig är att leva i kärlek och harmoni. Respekten för mig själv och allt levande och Moder Jord. Jag har varit medial så länge jag kan minnas och har alltid vetat och känt på mig och fått information om framtiden.

Jag har en stark intuition och får till mig känslor, bilder, lukter och så bara vet jag när någon frågar mig något om framtiden hur det kommer bli mm.

När du ringer mig använder jag mig även av mina tarot och orakelkort, pendeln, m.m. i mitt arbete som ett komplement utöver min andliga och mediala vetande.

Det ger mig även fler synvinklar i frågorna som du ringer om. Jag ser hur dåtiden sett ut för dig och hur det ser ut i nuet och framtiden för dig, jag ger dig en mer förståelse och livskarta i livet, så du kan leva fullt ut och kunna förstå vad som sker och vad som sker bakom hörnet.

Jag vill att du ska känna dig trygg och lyssnad på i vårt samtal, Och jag vill att du får med dig de verktyg och insikter framåt som du behöver efter vårt samtal.

Jag finns här för dig när du ringer oavsett fråga och situation.

Se mina tider i schemat när jag är inloggad, och vill du jag loggar in extra för just dig? kan du sända mig en sms avisering så loggar jag in.

Kram Katarina

Lyssna på Katarinas presentation

Mina kunskaper

  • Utbildad Reiki Master
  • Medial 
  • Pendel 
  • Tarotkort
  • Healing 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Call Now ButtonRing oss 0939 1960 Tryck här