Uncategorized

Kristaller för stjärntecken

Kristaller för stjärntecken

Kristaller har kombinerats med månader och stjärntecken i många olika mystiska traditioner i flera tusen år.

 

Vi har 12 stycken stjärntecken som utgör hela vårt stjärntecken system och varje tecken har en egen specifik kristall som hjälper oss vibrera i energin.

 

Väduren: 21 mars – 19 april
Oxen: 20 april – 21 maj
Tvillingarna:22 maj – 21 juni
Kräftan: 22 juni – 22 juli
Lejonet: 23 juli – 22 augusti
Jungfrun: 23 augusti – 22 september
Vågen: 23 september – 22 oktober
Skorpionen: 23 oktober – 22 november
Skytten: 23 november – 21 december
Stenbocken: 22 december – 19 januari
Vattumannen: 20 januari – 18 februari
Fiskarna: 19 februari – 20 mars

 

Vilket element tillhör du?

 

De fyra elementen

Väduren, skytten och lejonet är eldtecken.

Fisken, kräftan och skorpionen är vattentecken.

Jungfrun, oxen och stenbocken är jordtecken.

Vattumannen, vågen och tvillingarna är lufttecken.

 

Eldtecken och deras kristaller

Stjärntecken som symboliseras av elden sägs de personer ha de olika karaktäristiska dragen så som att vara kreativa och fyllda av en stark energi och vitalitet. Dessa personer drömmer ofta om att leva ett liv fyllt av äventyr och passion. Tryggheten, temperamentet och värmen som kännetecknar dessa individer. Stjärntecken med elden i grunden kan ofta behöva hålla sin inre flamma levande, då deras eldar lätt tappar sin styrka. Kristaller med korrelerande energi sägs kunna hjälpa hålla dessa personer balanserade, livfulla och harmoniska.

Dessa kristaller är: Bärnsten, eldagat, eldopal, diamant, rubin, röd granat, karneol, citrin, röd jaspis, sardonyx, röd turmalin och zirkon.

 

Vattentecken och deras kristaller

Stjärntecken som ingår i vattentecken representeras av det lugna och det mest intensiva av stormiga känslor. De är även mystiska personer i andras ögon och kan uppfattas som, lyhörda med en tillförlitlig kompass som vägvisare. De även agerar som bra ledare och chefer. Fantasifulla varelser med en stark instinkt och känsla av en stark empati. Fantasin och det drömska inre livet kan grumla dessa teckens klarsynthet och energi. Kristaller med matchande frekvens sägs kunna lätta ovädret och stilla känslostormen.

Dessa kristaller är: Smaragd, krysopras, opal, akvamarin, månsten, sötvattenpärla, korall och hematit.

 

Jordtecken och deras kristaller

Jordtecken är de stjärntecken som ofta är klippan i stormens öga, de mest lojala och pragmatiska av horoskopens tecken. Dessa personer som är i jordtecken sägs vara omhändertagande, logiska och praktiska. De älskar att promenera barfota i sand och jord, och de har en mystisk koppling till naturen och växtriket som är den grundläggande energin hos dessa tecken. När beslut blir svåra att ta och huvudet svävar uppe i det blå sägs det finnas kristaller som får dem grundade och harmoniska igen. De personer med jordtecken har lätt för att ta in andras känslor och kan i band behöva mer tid för sig själva för att finna sina egna energier igen.

Dessa kristaller är: Agat, svart turmalin, onyx, malakit, obsidian, jaspis, aventurin, jade och turkos.

 

Lufttecken och deras kristaller

Personer i den mer milda brisen som en varm midsommarkväll och även som den isande nordanvinden karaktäriserar våra lufttecken. Personer med stjärntecken i luftens tecken är och kan agera inflytande och det sägs vara av den intellektuella, nyfikna och initiativtagande typen av personer. Det sociala spelet är enkelt för dessa snabbtänkta och kommunikativa personer. När luftens stjärntecken sitter fast och friheten känns bortom horisonten sägs det finnas kristaller som kan återställa balansen hos dom.

Dessa kristallen är: Safir, rökkvarts, turmalin, topas, rodonit, blå kalcedon, lapis lazuli, ametist och peridot.

 

Kan du själv spegla dig hur just det tecknet är.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Call Now ButtonRing Tarot🌟Stjärnan. Tryck här