Aura,  Övningar

Lär dig rena din aura

Lär dig rengöra din aura själv

Som energifält som omger både levande varelser och livlösa föremål, kan auror säga så mycket om personen eller föremålet mm. Tänk om negativa energier, blockeringar och asynkrona problem har fått din aura att känna sig ur balans? Auran är precis som alla fysiska former och kan försummas. Detta leder till alla möjliga problem, för att inte tala om humörstörningar som depression och ångest.
Antalet problem kan göra att din aura blir blockerad eller förvrängd. Negativa tankar riktade mot dig, känslor som du inte helt har bearbetat och tidigare livserfarenheter är bara några av de bekymmer som kan blockera din aura. Med en blick från tidigare liv kanske du kan komma till roten till några av dina tankar. Andliga problem och känslomässiga problem kan också kasta din aura ur synkronisering. Alla dessa obalanser kan göra att du känner dig trött, negativ och frånkopplad. När detta händer är det nödvändigt att rengöra din aura.
Visualisera din aura.
Starta reningsprocessen genom att visualisera och se din aura. Du kan göra detta genom att sitta eller ligga ner i en bekväm ställning i cirka 15 minuter. Koncentrera dig på att andas kontinuerligt, utan utrymme mellan varje inandning och utandning. Gör ditt bästa för att känna din andning och hur den sträcker sig till dina fingrar och tår. Föreställ dig ett vitt ljus som kommer över ditt huvud och sakta omsluter hela din kropp. Tänk att du omges av detta universella vita ljus.
Rengör din aura.

Föreställ dig sedan att detta ljus sprider sin energi långt och brett och rör vid allt omkring dig. Kom ihåg att allt ljuset vidrör är ett säkert område, och du är omgiven av inget annat än skydd och kärlek. Här är några ytterligare tips för att rengöra din aura:
Bli och håll dig frisk.
Det första steget mot att lysa upp en mörk aura är att lägga ohälsa bakom dig och sträva efter styrka och kondition. Om du har hamnat i ett ohälsosamt hjulspår, börja göra några stora förändringar. Att äta bra vid varje måltid, träna dagligen eller promenera och få tillräckligt med sömn varje natt är de första stegen mot att må bättre och ta hand om dig själv. Se till att det inte bara är kortsiktiga mål utan också långsiktiga, så att din aura förblir ljus framöver.
Släpp negativa tankar.

Att dröja kvar vid negativa tankar kan verkligen dra ner dig, vilket gör att din aura ser grumlig och mörk ut. Istället för att tillåta dig själv att fokusera på det negativa, omge dig med positivitet och optimistiska människor. Spela musik som ger dig energi, schemalägg en dejt med dina mest positiva vänner, tänk på hur du också kan utstråla positivitet och låt negativiteten glida iväg. Om du har problem med att låta vissa tankar hålla kvar som är negativa, Kan du ringa eller besöka ett medium som kan hjälpa dig släppa negativa tankar och de kan hjälpa dig finna roten till dina tankar.
 
Prova kristall läkning.

Placera kristaller runt dina fönsterbrädor hemma eller på jobbet på ditt skrivbord etc, eller runt din säng eller plats där du sover. När den väl är placerad kan negativ energi inte komma in i dessa områden. Kristaller härrör från jordelementet och är mycket jordande.
Rena med Salva som en form av energirensning.

I århundraden har Salvia använts för att ta bort oönskade och inaktuella energier i hemmen, kontor och runt våra fysiska kroppar. Hur du använder och utför reningen: Tänd ett litet knippe vit salvia och rotera salvian i cirklar runt din kropp eller önskat område. De oönskade energierna kommer omedelbart att lösas upp. Se till att öppna dina dörrar och fönster för salvias fullständiga cirkulation. Salvians rening kommer från eld elementet och rensar och rensar omedelbart din aura.
Ta ett saltbad.
Häll tre koppar bad salt i ditt badvatten och blötlägg i 20 minuter. Inte bara kommer oönskade energier att försvinna, du kommer att känna dig lugn, centrerad och återföds. Ja, återfödd dig från bara ett havssaltbad! Havssalterna kommer från jord- och vattenelementen och gör dig återigen stabil och produktiv. Du kan även bada ute i havet / har du lätt för att ta ett vinterbad i havet så varför inte.
Gå på en promenad.

När dina dagar blir över efter schemalagda med jobb och familjeåtaganden, så är det lätt att låta din vanliga tid utomhus glida bort. 
Kom ihåg att ständigt hållas inlåst inomhus kommer att ha en negativ effekt på din kropp, sinne och aura. Oavsett om det är vinter eller sommar, ta dig tid att gå ut. Om möjligt gå längre än bara på din bakgård eller ditt grannskap. Sök upp en skog där du kan andas frisk, ren luft och njuta av livet omkring dig. 
Att jorda dig själv genom att återknyta kontakten med naturen kommer att ge din aura en ny glans. Ta en promenad i skogen, eller på stranden och låt dina fötter känna jordens lugnande inverkan under dina fötter. När du ansluter till jordens sand eller jord kommer alla oönskade energier släppa och lyftas rakt genom luftens fuktpartiklar och rakt in i solens elektriska strålar och lämnar din aura uppfriskad och stärkt. 
Vandringen innehåller alla fyra elementen jord, vind, vatten och eld – den perfekta alkemin för att återställa din aura till ett balanserat tillstånd av hälsa och harmoni.
Hitta skönheten omkring dig.

Ibland har man helt enkelt inte tid att befinna sig utomhus. När du är riktigt pressad på tid kan du hantera stress genom att ta på dig skygglappar och bara fokusera på det som finns framför dig. Även om detta kan vara en bra kortsiktig hanteringsmetod, kan det skada din aura i det långa loppet att ta på skyddslapparna hela tiden. 
Ta några ögonblick att andas och hitta skönheten runt dig, oavsett om den visar sig i din underbara familj, ett uttryck för kärlek eller en vas med blommor. Din aura kommer att få en ljusare och ljusare nyans när du känner dig glad och energisk. Men gör detta bara om det är stress om kring dig, och inte hela tiden, det vackra finns där oavsett skyddslapparna.
Avsätt tid för ditt undermedvetna och meditation.
Gräv djupt i ditt undermedvetna och fråga dig själv vad du verkligen vill ha i livet. Hur kan du få dina önskningar att förverkligas? Vad har du att erbjuda andra och vad behöver du? Hur kan du få dig att må så bra som möjligt?
Begå en slumpmässig handling av vänlighet.

Om du har svårt att göra något trevligt och fint för dig själv, försök att göra något trevligt för någon annan istället. Från att berömma en vän, till att bjuda på fika till en granne till att göra ett efterlängtat besök hos en familjemedlem, att begå en slumpmässig handling av vänlighet kan sätta en riktig renlighet runt auran i steget. När du mår bra av din interaktion med de omkring dig kommer din aura att visa det med en värme och lättnads känsla.
Att lysa upp din aura stärker ditt humör och förbättrar relationerna med dem runt omkring dig. Om du ständigt lider av en lerig, mörk aura och har svårt att utföra dessa handlingar själv kan ett medium hjälpa dig oavsett det är på distans eller ett fysiskt möte.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Education Template