Månadens horoskop,  Uncategorized

Månadens horoskop

Astrologi är mer än bara vetenskapen om stjärnorna.Zodiac signs and dates in order: Which month is each star sign?

Astrologi på latin betyder “vetenskapen om stjärnorna”. Astrologi studerar de speciella effekterna av planetrörelserna på individer och olika grupper av människor och hur individer kan relatera till varandra. Dessa planetrörelser och månens olika faser skapar förändringar i energi som påverkar var och en av oss på unika sätt. Vi vet att årstider har olika energier, de kan få oss att känna oss låga eller levande. De föränderliga relationerna mellan solen, månen, planeterna och jorden påverkar oss alla.
Men astrologi är mer än att bara fokusera på yttre påverkan. Det är en inre karta. Den förklarar våra lager av jag med hjälp av 12 arketyper (huvudkaraktärstyperna). Till exempel är vårt soltecken vårt dagliga sociala jag, och vår ascendant är vårt privata jag. Vårt måntecken pekar på den personlighet vi hade i vårt senaste tidigare liv. Vi är var och en en blandning av tre arketyper.
Astrologi är  insiktsfullt och klokt att läsa, men tänk på att ett privat horoskop ger mer en det som delas allmänt till en större grupp personer. 
Juli 2022 
Väduren 21/3- 20/4

Ännu en månad med spännande nyheter väntar dig, Väduren. I början av juli kommer du fortfarande att vara starkt fokuserad på ditt hemliv och familj – såväl som känslomässig säkerhet, på grund av nymånen som inträffade i slutet av juni. Detta kan se att du gör justeringar kring något av dessa teman. Försök också att starta några större initiativ eller planer under de första fem dagarna i månaden: du kommer fortfarande att ha Mars eldkraft och Jupiters tur ger dig den fart du behöver. Från och med den 5 juli kommer Mars att ge sig in i din finansiella sektor och göra pengar till en högsta prioritet under de kommande två månaderna. Du kan upptäcka att du spenderar mycket och har energin att tjäna mer också.

Den 14 juli ger dig en kraftfull fullmåne i din professionella zon, vilket sätter dina ambitioner i rampljuset. En befordran, förmånlig press eller ett nytt jobberbjudande kan nu komma. Sist, när stjärnorna skiftar, kommer en nymåne i din passionsarena den 28 juli att fläkta ditt hjärtas lågor. Singlar kan använda denna energi för att rada upp spännande romantiska alternativ eller kan plötsligt upptäcka att de har blivit kära. Par kan använda denna fantastiska energi för att återtända sin gnista, spendera tid med sina barn eller till och med bli gravid.

Oxen 21/4-21/5

Juli kommer att bli en viktig månad för dig, Oxen, eftersom du plötsligt kommer att känna att adrenalin tänder ditt liv. Din månad står i planeten för kärlek drivkraft och passion och kommer att ge dig energi från och med den 5 juli till den 20 augusti. Det betyder att du kommer att vara eldad för att erövra allt på din väg. Använd detta bränsle för att dominera och stå i din makt, samt starta alla viktiga initiativ du har på din planering denna månad. I början av juli kan du fortfarande vara fokuserad på en kommunikations eller relaterade strävan, eftersom nymånen från slutet av juni fortfarande kommer att få dig att gå ur din komfortzon.

I mitten av månaden anländer en fullmåne i din expansionssektor den 14 juli, vilket kan se att du når kulmen kring media, akademisk, långvägsresa eller avtalsfråga. Öppna vingarna och flyg. Sist när månaden går mot sitt slut kommer du att vara i din känsla, eftersom en nymåne dyker upp i din hem- och familjearena den 28 juli. Vissa Oxar kan bestämma sig för att göra en förändring i sitt boende eller flytta till en ny plats.

 
Tvillingarna 22/5-21/6

Juli kommer att ge dig lite unik energi att möta Tvillingarna. Även om du sannolikt fortfarande kommer att ha roligt med vänner och kompisar en hel del, från och med den 5 juli kan du faktiskt besluta dig för att prioritera mental hälsa och ligga lågt. Vissa Tvillingar kan också börja arbeta med ett viktigt projekt bakom kulisserna. Pengar kommer också att vara ett viktigt tema i början av månaden, eftersom nymånen från slutet av juni sannolikt kommer att ge en löneförhöjning, nytt jobberbjudande eller uppenbarelse för att balansera din ekonomi.

Mitt i månaden kommer en fullmåne i din sektor av tillgångar och investeringar den 14 juli. Detta kan framkalla en uppgörelse, bonus eller en möjlighet att vinna stort. Men när stjärnorna skiftar kommer du att känna en frisk fläkt när nymånen på din arena för resor och intellektuella sysselsättningar dyker upp den 28 juli. Detta kan ge spännande möjligheter att säga vad du tycker, lära dig mer om världen eller besöka närliggande platser.

Kräftan 22/6-23/7

Juli kommer att bli en stormmånad för dig Kräftan. Det här är en månad av enorm tillväxt och expansion både personligt och professionellt. För det första kommer Jupiter att fortsätta att gnistra inom din karriärzon, vilket ger möjligheter att skjuta i höjden allt högre. Därefter kommer mäktiga Mars att tända din sociala sektor från och med den 5 juli, och lovar så mycket kul med vänner under de kommande veckorna. Att utöka ditt nätverk är gynnsamt, så oavsett om du vill träffa nya professionella kontakter eller prova på online dejting våga om du är singel. Eftersom det är födelsedagssäsong är alla ögon riktade mot dig, så börja sätta upp avsikter som du vill bygga mot under det kommande året.

Mitt i månaden kommer en fullmåne i din partner zon den 14 juli, vilket kan ge dig en kulmen eller möjlighet till förening. Men om du inte är i linje, kan du splittras. För att avsluta en hektisk månad dyker en nymåne upp på din finansiella arena den 28 juli, vilket troligen ger en löneförhöjning, en lukrativ kund eller en möjlighet att ägna sig åt ett sidoliv. Fokusera på att bygga välstånd.

Lejonet 24/7-23/8

Gör dig redo att ryta du som är Lejon! Även om början av juli kan få dig att känna dig i dina känslor och lite utbränd, så snart Mars tänder din professionella sektor från och med den 5 juli, kommer du att krossa konkurrenterna. Starta alla viktiga karriärprojekt under de kommande veckorna – du kommer att sväva högre än någonsin tidigare. I mitten av månaden dyker en fullmåne upp i din produktivitetszon den 14 juli, vilket kommer att förändra balansen mellan arbete och privatliv och kan ha dig ganska upptagen med att polera bort viktiga projekt för din arbetsgivare.

Istället kan det också få dig att fokusera på att göra en förändring när det gäller din fysiska hälsa, kost eller kondition, så snart solen svävar in i ditt stjärntecken den 22 juli, kommer födelsedagssäsongen. Gör dig redo att kliva in i rampljuset för du föddes till det. Årets viktigaste nymåne anländer till dig den 28 juli eftersom den infaller i ditt stjärntecken. Lägg ut dina avsikter till universum i veckan som följer och du kommer att växa rikligt under det kommande året.

Jungfrun 24/8-23/9

En månad som lovar nya horisonter ligger framför dina fötter Jungfrun. Även om intimitet och delade tillgångar bör fortsätta att växa denna månad, kommer du att märka en ny trend så snart Mars skjuter i höjden i din expansionssektor med början den 5 juli. Detta säkerställer att du kommer att vara mycket upptagen med att ta dig ur din komfortzon i veckor framåt. Du kan nu bli upptagen med ett akademiskt, media, avtals eller reseärende. Dessutom, med solen som ger energi till ditt sociala liv i början av månaden, är du säker på att spendera mycket tid med underbara vänner och kontakter.

Mitt i månaden tänder en fullmåne i din passionszon ditt liv nära den 14 juli. Detta kan få dig att bli kär, träffa en själsfrände. Kreativitet och fertilitet gynnas också dig denna månad, när stjärnorna skiftar i slutet av månaden, börjar du känna behovet av att reflektera, ligga lågt och känna in vad du vill ta itu med under det kommande året.

Vågen 24/9-23/10

Ännu en månad av spännande utveckling står framför dig, Vågen. Jupiter lyckans planet, fortsätter att dansa över himlen från dig, vilket säkerställer tillväxt i relationer. Dessutom tänder mäktiga Mars din sektor av intimitet och delade tillgångar från och med den 5 juli, vilket kan framkalla lusten att slå samman! med så mycket uppmärksamhet även inom din professionella sfär i början av juli, kan du se nya milstolpar nu inom räckhåll. En befordran, tävlingsjobb eller möjlighet till erkännande kan nu vara till hands.

Mitt i månaden snäpper ditt sinne mot ditt inre och familjeliv med en fullmåne som framhäver dessa områden nära den 14 juli. En flytt, renovering eller chans att umgås med din släkting kan dyka upp. Men socker, kryddor och allt trevligt utlovas i slutet av månaden när en nymåne i din sociala sektor dyker upp den 28 juli. Förbered dig på massor av kul och möjligheter att återknyta kontakten med kompisar som älskar dig så mycket.

Skorpionen 24/10-22/11

Gör dig redo för fler vändpunkter, Skorpionen. När Jupiter ger energi till din produktivitetssektor borde du känna dig ganska stark och redo att ta itu med mer på din personal sida Partnerskap blir ett allt viktigare tema igen så fort Mars antänder denna zon med början den 5 juli. Att arbeta som ett team kommer att ta dig långt, så tänk på det. Men om det finns spänningar under våglängden, kan du hitta konflikter med partners eller konkurrenter visas nu.

Ett annat tema i början av månaden kommer att vara kring expansion, då du är inställd på att ta dig utanför din komfortzon och flytta in i ett nytt territorium – intellektuellt, fysiskt eller andligt. Mitt i månaden visas en fullmåne i din kommunikationssektor den 14 juli, vilket uppmuntrar dig att säga vad du tycker eller till och med skriva på viktiga kontrakt. Ändå, när stjärnorna rör sig, blir dina ambitioner ganska energiska nära nymånen den 28 juli. Nya horisonter professionellt kan snart vara på väg.

Skytten 23/11-22/12

En rolig och produktiv månad ligger framför dig, Skytten. När Jupiter fortsätter att dansa i din sektor av sann kärlek, fertilitet och kreativitet, kommer du säkerligen att känna att ditt liv blommar. Men så fort Mars tänder din produktivitetszon kommer du att bli extra upptagen efter den 5 juli. Utvärdera balansen mellan arbete och privatliv, ta dig an fler projekt eller till och med förbättra ditt träningsspel. Ett annat nyckeltema i början av månaden kommer att vara kring intimitet och delade tillgångar, vilket ger dig en chans att bättre se öga mot öga eller vinna stort med investeringar.

Mitt i månaden dyker det upp en fullmåne i din välståndssektor den 14 juli, vilket kan ge dig en höjning, en stor check eller ett nytt jobberbjudande. Men när månaden övergår kommer du att bestämma dig för att det är dags att skaka om din rutin och ge dig ut på äventyr. En nymåne i din expansionsarena sjunger den 28 juli och öppnar dörrar till intellektuella, andliga eller kontraktuella sysselsättningar.

Stenbocken 23/12-20/1

En enorm månad för ditt personliga liv har kommit, Stenbocken. Även om det fortsätter att vara fokus på hem och familjesituationer, kommer romantik och fertilitet också att bli ganska viktigt. Mars, sexplaneten, tänder din sektor av sann kärlek och njutning med början den 5 juli i veckor framöver. Detta är en utmärkt period hittills och hitta en själsfrände eller återuppliva din gnista med den vid din sida. Dessutom, med solen i din partnerskapszon under större delen av månaden, kan du göra långsiktiga planer eller hitta någon som kommer att stå vid din sida.

En kraftfull fullmåne i ditt stjärntecken anländer den 14 juli, vilket kommer att kulminera ett mycket personligt mål och en situation som betyder så mycket för dig. Stå till din ära då. Men när solen skiftar och faller in i din intimitetssektor, kommer hur du ger och tar emot att bli ganska viktigt efter nymånen den 28 juli. Dela och se när du också växer.

Vattumannen 21/1-18/2

En unik månad kommer att presentera sig för dig, Vattumannen. Med Jupiter som fortsätter att gnistra i din kommunikationssektor kan du vara mycket investerad i resor eller säga vad du tycker. Härliga Mars gör ett hörn och laddar in i din hem och familjezon från och med den 5 juli, vilket kommer att ge dig stor drivkraft att tackla situationer kring dessa teman. Vissa Vattumän kan flytta, renovera eller istället fokusera på att knyta an till sina släktingar. Produktiviteten är också av största vikt i början av månaden, eftersom solen kommer att ge energi till din balans mellan arbete och privatliv.

Om du är missnöjd med din anställning, leta någon annanstans nu. Att ändra din kost, kondition eller fysiska hälsa kommer också att gå bra också. Mitt i månaden kommer du att känna behovet av att ligga lågt på grund av fullmånen den 14 juli. Ta dig tid att vila och ladda batterierna. I slutet av månaden blir partnerskap nästa stora fokus för dig, särskilt efter nymånen den 28 juli. Detta kan hjälpa dig att göra långsiktiga planer med en betydande annan eller istället hitta någon med seriös potential om du letar efter det perfekt matchning.

Fiskarna 19/2-20/3

Spänn fast dig, Fiskarna, universum förändras framför dina ögon! Den ekonomiska tillväxten bör fortsätta den här månaden, eftersom stora Jupiter ger dig guld. Nästa stora förändring kommer att vara när mäktiga Mars tänder din kommunikations och resesektor med början den 5 juli. Du kan bli investerad i ett stort projekt eller istället bestämma dig för att det är dags att gå ut ur stan under de kommande veckorna. Passion, fertilitet och kreativitet är också högsta prioritet för dig i början av månaden.

Om du är singel är detta en av de bästa tiderna på året att träffa en själsfrände. Par kan njuta av denna atmosfär genom att ha mer söta romantiska stunder. Mitt i månaden lyser ditt sociala liv upp på grund av fullmånen den 14 juli. Detta säkerställer många möjligheter att cirkulera och komma ikapp din besättning. I slutet av månaden vänder du dig dock mot din produktivitet, särskilt efter nymånen den 28 juli. Förbered dig på fler möjligheter på jobbet och för att ändra balansen mellan arbete och privatliv.

Kram Karin 
Vad säger ditt stjärntecken denna veckan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Education Template