Månadens horoskop,  Uncategorized

Månadens horoskop

Astrologi är mer än bara vetenskapen om stjärnorna.Zodiac signs and dates in order: Which month is each star sign?

Astrologi på latin betyder “vetenskapen om stjärnorna”. Astrologi studerar de speciella effekterna av planetrörelserna på individer och olika grupper av människor och hur individer kan relatera till varandra. Dessa planetrörelser och månens olika faser skapar förändringar i energi som påverkar var och en av oss på unika sätt. Vi vet att årstider har olika energier, de kan få oss att känna oss låga eller levande. De föränderliga relationerna mellan solen, månen, planeterna och jorden påverkar oss alla.
Men astrologi är mer än att bara fokusera på yttre påverkan. Det är en inre karta. Den förklarar våra lager av jag med hjälp av 12 arketyper (huvudkaraktärstyperna). Till exempel är vårt soltecken vårt dagliga sociala jag, och vår ascendant är vårt privata jag. Vårt måntecken pekar på den personlighet vi hade i vårt senaste tidigare liv. Vi är var och en en blandning av tre arketyper.
Astrologi är  insiktsfullt och klokt att läsa, men tänk på att ett privat horoskop ger mer en det som delas allmänt till en större grupp personer. 
Maj 2022 
Väduren 21/3- 20/4
Med solen på väg genom din pengazon sedan den 19 april, har du fokuserat på att hitta inkomsthöjande ansträngningar som känns som att de faktiskt är värda din tid och energi. Du inser mer och mer hur viktigt det är att arbeta med människor som förstår och värdesätter vad du har att erbjuda. Tack och lov kommer du att vara ännu mer kapabel att charma andra med ditt agerande och hoppfulla tillvägagångssätt medan ditt sociala relations planet, rör sig fram mellan den 2 och 28 maj. Se bara till att du dubbelkollar e-postmeddelanden innan du skickar dem och håller koll på ditt bankkonto och var sparsam denna månad. Se över vad du behöver och inte. Du kan känna dig tankspridd denna månad på grund av energierna.
RELATERAT: Väduren
Runt den 16 maj, när månförmörkelsen och fullmånen träffar din intimitetszon, kan det vara dags att brottas rakt av med vad som helst eller vem som helst som äventyren i din känsla av säkerhet och komfort. Det kan vara dags att ta ett hårt samtal om pengar med en betydande person eller affärspartner, med tanke på att den här solförmörkelsen lyser upp den axel som övervakar dina värderingar och gemensamma resurser. Hur detta ögonblick än skakar ut, kan du se fram emot en våg av energi och ambition, tack vare din härskande planet och självsäker månad mars som nu rör sig genom ditt tecken från 24 maj till 5 juli.  Var inte orolig om du känner dig vilsen allt släpper när Maj månad är över.
Oxen 21/4-21/5
Du är lojal, jordad och är i samklang med dina sinnen som ingen annan. men flexibilitet är inte precis din styrka just nu trots att du är en Oxe, så förändringarna som denna förmörkelsesäsong har levererat hittills kan du känna att kastas hit och dit av andra eller av dig själv. Tack och lov, när solen rör sig genom ditt tecken, njuter du av en explosion av självförtroende och självkännedom som kan göra det lättare att navigera i alla vändningar och vändningar som påverkar dina personliga mål och närmaste relationer. Och med Venus, din härskande planet, som rör sig genom din andlighetszon från 2 till 28 maj, har du alla ursäkter för att ta ett steg tillbaka från det oavbrutna slitet för att vila och upp i ditt egenvårdsspel, särskilt tillsammans med din käraste vän eller betydande andra personer runt om kring dig. Du kommer att få ett nytt grönt ljus som påvisar att du ska sakta ner, och tänk på att inte gå in i onödiga konversationer.
RELATERAT: Oxen
Runt den 16 maj träffar månförmörkelsen och fullmånen din partnerskapszon, vilket får dig att reflektera över dina närmaste en mot en och band till andra. Denna känsla ber dig att överväga hur du vårdar inte bara din relation till andra utan också din egen självkänsla. Det ena borde stödja det andra, och om så inte är fallet kan du befinna dig på branten av stora förändringar som du mår bra av. Andas och ta det lilla lugna allt faller på plats denna månad.   
Tvillingarna 22/5-21/6
Med solen och den senaste förmörkelsen som lyser upp din andlighetszon, är det möjligt att du har känt för att gå inåt, omfamna din integritet och bara ta ett steg tillbaka från ditt vanliga vardagssyssel mer än vanligt. Hela den här månaden handlar verkligen om att dra fördel av en nödvändig nedgång samtidigt som du håller kontakten med andra, särskilt de människor du anser vara viktiga för dig, dina vänner, kollegor, till och med grannar. Detta beror delvis på det faktum att Venus som är relationernas planet, kommer att vara i din vänskapszon från 2 till 28 maj, vilket tänder din önskan och möjligheter och att vara en del av ett lagarbete. 
RELATERAT: Tvillingarna
När budbäraren Merkurius, din härskande planet, rör sig bakåt genom ditt tecken från 10 till 22 maj och andlighetszon från 22 till 3 juni, kan det vara svårare att få grepp om något nytt. Fundera i stället på hur du kan fullända befintliga ansträngningar. Runt den 16 maj, när månförmörkelsen och fullmånen faller i ditt välbefinnande och dagliga rutinzon, kan du känna dig sugen på att bli organiserad, trappa upp din träningsrutin och känna att du kontrollerar allt detta att göra på din lista och vara mer effektivt. Men nuets energi och ditt nuvarande känslomässiga tillstånd kan vara så intensiv att det kan vara svårt för dig att fokusera. Det här är definitivt ett tillfälle att utöva självmedkänsla och veta att det räcker med att bara vara medveten om vad du vill åstadkomma under de kommande veckorna och månaderna.  Våga tro på att du kan förändra.
Kräftan 22/6-23/7
För dig handlar denna månad om att utforska hur du kan göra långsiktiga önskningar till verklighet och ta hand om dina vänskapsband och kollegiala relationer. Du är sugen på en känsla av anknytning, som ibland kan växa sig starkare och ibland mer undvikande under månadens lopp för dig som kräfta. Medan relationsorienterade Venus rör sig genom din karriärzon från 2 till 28 maj, kommer du att finna det lättare att göra ett bestående positivt intryck till människor du respekterar. Dessa interaktioner kan till och med leda till att du tar mer ansvar eller en ledarposition, så bli bekvämare med tanken att stå i rampljuset. Men bli inte förvånad om nya projekt, förslag och till och med arbeten kan stå stilla när du får meddelanden från andra eller känslor dyker upp mellan din andlighetszon från 10 till 22 maj. Du gör bäst i att sakta ner, vila och omvärdera dina innersta önskningar. Och när kommunikationsplaneten glider tillbaka genom din nätverkszon från den 22: a till den 3 juni, kanske du upptäcker att du är mer benägen att återknyta kontakten med andra runt dig eller börja ta itu med sådant som legat still för att avsluta tidigare påbörjade projekt, arbeten mm.
RELATERAT: Kräftan
Runt den 16 maj faller säsongens andra förmörkelse – en månförmörkelse och fullmåne i din självuttryckszon. Du kommer att finna mycket kraft i att äga dina mest uppriktiga behov och tala sanning i dina relationer oavsett om de är romantiska, platoniska eller professionella. Du kan till och med bli inspirerad att dyka tillbaka in i ett kreativt projekt som hade blivit stillastående.    
Lejonet 24/7-23/8
Maj kastar ett enormt fokus på ditt yrkesliv och privatliv denna månad så chansen är stor att du kan ha varit medveten om att vårda dina relationer med högre familj, vänner, kunder eller någon du vill imponera på i ett försök att främja din karriär. Du är redan superambitiös, men du kan känna dig extra driven den här månaden, tack vare charmiga planeten Venus (från 2 till 28 maj) och fartfyllda Mars (från 24 maj till 5 juli) som båda rör sig genom din äventyrszon. Du kommer att vara mer benägen att ta ett språng i tron att lyckas i allt du tar för dig. Denna månad kan du planera en resa eller lära dig något nytt som ett första steg mot att förvandla drömmar till din vardagliga verklighet. 
RELATERAT: Lejonet
Medan planeten och budbäraren Merkurius är retrograd genom din vänskapszon från 10 till 22 maj, kan du komma tillbaka i kontakt med kontakter från det förflutna som är ivriga att dyka in i ett samarbete med dig. Men platoniska och kollegiala relationer är långt ifrån ditt enda fokus under denna period, tack vare månförmörkelsen och fullmånen som faller i din hem zon den 16 maj. Du tvingas att hitta mer balans mellan ditt inre och offentliga liv. Och medan kommunikationsplaneten rör sig tillbaka genom din karriärzon från den 22: a till den 3 juni, kan du gå tillbaka till planerna du har i livet och förbereda dig för mer erkännande och framgång på längre sikt. 
Jungfrun 24/8-23/9
Oxens säsong ger dig generellt sett mer än ett fåtal möjligheter att komma ur din komfortzon och Jungfrun, eftersom den självsäkra solen rör sig genom ditt äventyr och din sektor med högre lärande och inspirerar dig att sprida vingarna lite. Men du kommer utan tvekan att ha massor av affärer för vädursäsongen att genomföra den här månaden. Relationsorienterade Venus ockuperar eldtecknet och din känslomässiga och sexuella intimitetszon från 2 till 28 maj medan du känner dig driven runt hela Mars mellan 24 maj och 5 juli. Kärlekens planet och sexplaneten kommer att fortsätta att uppmana dig att bli klar över vad du behöver ur dina närmaste och relationer. Att gå inåt är faktiskt ett viktigt tema för dig den här månaden, eftersom din härskande planet och budbäraren Merkurius, kommer att vara i retrograden runt din karriärzon från 10 till 22 maj och zon för högre lärande från 22 maj till 3 juni. Är du singel kan du denna månad börja känna kärleken igen.
RELATERAT: Jungfrun
Även om du kanske inte ser de professionella framsteg du har hoppats på omedelbart, kan allt självarbete du gör nu leda till resultat på vägen. Att upprätthålla den inre friden kan vara lite utmanande, särskilt runt den 16 maj när denna månads månförmörkelse och fullmåne aktiverar din kommunikationszon och höjer intensiteten i ditt sociala liv. Det kommer att vara avgörande att veta vilka konversationer och tillfälliga kontakter som är värda att lägga din energi på och vilka du kan ge ett bestämt “nej” till. 
Vågen 24/9-23/10
Du är ungefär så partnerskapsorienterad som någon kan vara, Vågen och planeterna är absolut på din sida när det gäller att stödja dina närmaste en-mot-en-relationer den här månaden. Till att börja med flyttar Venus din härskare in i din partnerskapssektorden 2 maj där det kommer att finnas kvar till den 28:e för att stödja dina ansträngningar att gå ihop med vänner, kollegor eller någon speciell person för att göra framsteg mot ett gemensamt mål. Och senare under månaden kommer målmedvetnaren Mars att passera genom samma zon och tillföra ännu mer självsäkerhet och tända energin till dessa ansträngningar. Men du kanske måste gräva under ytan och konfrontera lite tunga känslomässiga terränger mer än vanligt nu, eftersom månförmörkelsen och fullmånen den 15 maj träffar din pengar- och värdezon. Om du inte är på samma sida som din chef eller din partner, kommer det att vara svårt att undvika att ta itu med bristen på ömsesidighet nu.
RELATERAT: Vågen
Samtidigt kommer budbäraren Merkurius kommer vara retrograd först i din högre inlärningszon (från 10 till 22 maj) och sedan i din intimitetssektor (från 22 maj till 3 juni) och kommer utmana dig att återbesöka och peka ut vad du vill och dina behov att känna sig intellektuellt och känslomässigt uppfylld. Du kommer se över ditt förflutna som nu kan ge dig en hel del klarhet om din nutid och framtid. Ta för dig denna månad och våga kliva fram mer och ta för dig.
Skorpionen 24/10-22/11
April avslutades med en solförmörkelse som kan ha skickat chockvågor genom ditt partnerskap till andra oavsett relationer. Det är uppenbart att du navigerar i helt ny terräng nu inom dina en mot en relationer, och det kan vara riktigt spännande, så länge du kan bli och vill bli bekvämare med det okända. Den här månaden kommer definitivt att bli en blandad kompott av att återbesöka ditt förflutna och bli mer bekväm med det främmande. När budbäraren Merkurius backar upp genom din intimitetssektor från 10 till 22 maj, har du en unik chans att omvärdera gemensamma resurser och göra lite mer helande på djupet inom dig och ta in känslor tillsammans med en betydande person eller någon speciell person du håller av. Sedan runt den 15 maj kommer du säkerligen att känna effekterna av månförmörkelsen och fullmånen som träffar din partnerskapszon. Är du singel kommer du eventuellt träffa en person som kan lyfta upp dina känslor och hjälpa dig må kanonbra och är du i ett förhållande kan en person lyfta upp dig och ta kärleken till nya nivåer.
RELATERAT: Skorpionen
Om du inte kan låta bli att ha ett enspårigt sinne och är starkt fokuserat på dina obligationer och pengar, tänk på det faktum att från 22 maj till 3 juni fortsätter Merkurius sin baklänges färd genom din partnerskapszon. Det har verkligen inte funnits någon bättre tid att knyta ihop några lösa trådar i relationer. Och från den 24 maj till den 5 juli kommer din medhärskare, målmedveten Mars att vara i din dagliga rutinzon, och skjuter upp din drivkraft för att komma vidare i ditt dagliga liv. Vilket kan kännas som en bra motvikt för alla det djupa känslomässiga arbete du har gjort den här månaden. Särk dig med att omringa dig med människor du håller av och känner trygghet med. Ring det där samtalet som får dig reda ut ev gamla tvivel. Börja känna lättsamheten igen.
Skytten 23/11-22/12
Du har fokuserat på att fullända din dagliga rutin och kan kolla ​​upp en mängd projekt och att göra från din lista, tack vare den självsäkra solens rörelse genom din hälsozon sedan mitten av april. Alla dessa detaljer kan kännas ganska tråkiga för dig denna månad att ta itu med saker, men du kan ta hjärtats läkande i känslor, maj är också fylld med eldiga skyttens vibbar som gör att du kan uttrycka dig kreativt och spendera tid med människor som du är faller pladask för. Till att börja med rör sig relationsorienterade Venus genom stenbockens tecken och din romantikzon från 2 till 28 maj, vilket ger dig mer spontanitet, självuttryck och glädjeenergi till att eventuellt börja dejta om du är singel. Eller vara mer social och/eller öppna upp för ditt kärleksliv. Och när målmedvetnaren mars månad från 24 maj till 5 juli kommer du att bli ännu mer självsäker och sugen på att nå dina mest romantiska ambitioner och många kan dras till din energi. 
RELATERAT: Skytten
Runt den 15 maj faller månförmörkelsen och fullmånen i din andlighetszon, vilket kan vara superkänslosamt för dig. Du lär dig sannolikt mer och kan känna dig mer centrerad känslomässigt och psykologiskt, det nödvändigt att sätta nya gränser och omdefiniera egenvård och du tar hand om dig själv och värderar vad som gör dig gott och inte. Uppenbarligen kommer detta dock inte att hända över en natt, och du kan känna dig lite utmattad av det hela, så att ta tid att ta hand om och läka dig själv är ett måste vid denna tidpunkt. Bra att veta att du inte kommer att vara den enda som saktar ner, eftersom budbäraren Merkurius kommer att vara retrograderad från 10 till 22 maj i din partnerskapszon och sedan 22 maj till 3 juni i din dagliga rutinzon. Med andra ord detta är definitivt månaden för att finna dig själv, börja med yoga eller meditation. 
Stenbocken 23/12-20/1
Den självsäkra solen har korsat genom din självuttryckszon sedan mitten av april och solförmörkelsen där i slutet av månaden levererade sannolikt en spännande uppenbarelse kring hur du lyssnar på din inre röst. Det temat fortsätter under maj att du lyssnar inåt och din magkänsla, medan solen fortsätter sin resa till den 21: a. Men under tiden kommer sociala Venus att vara i din hemma zon från 2 till 28 maj, och erbjuda dig massor av mysiga stunder med nära och kära. Du kommer att inse att det inte bara är OK utan helt nödvändigt att trycka på paus på ditt arbete för att knyta an till allt. Och när budbäraren Merkurius är retrograderad i din dagliga rutinzon från 10 till 22 maj, kanske du känner dig lite mindre energisk än vanligt för att plöja igenom din att göra-lista, och det är också okej. Det är okej att bara se på film, dra sig undan och vara med dig själv.
RELATERAT: Stenbocken 
Medan du tenderar att vara själv och umgås med ditt inre runt den 15 maj, lyser månförmörkelsen och fullmånen upp din vänskaps och nätverkszon, vilket öppnar dina ögon för vikten av att vara en lagspelare och känna dig som en del av en gemenskap. Du kan upptäcka att oavsett hur arbetsam du än är när du arbetar solo, kommer det att påskynda din framgång att hitta ditt kall med andra människor. Rena ut och ta bort det du inte behöver mer i ditt liv och ta in allt nytt med kärlek och glädje.
Vattumannen 21/1-18/2
 
Den självsäkra solen har rört sig genom din hemma zon sedan mitten av april och knuffat dig att ta hand om ditt inre liv. Det kommer att fortsätta att vara ett stort projekt för dig den här månaden, Vattumannen den 15 maj medför dock en månförmörkelse och fullmåne i den motsatta sektorn och din karriärzon, vilket kommer att få dig att reflektera över hur känslomässiga sår som fortfarande kräver läkning kan påverka din professionella väg. Det är också en möjlighet att förena dina offentliga ambitioner med din önskan att vara närvarande med nära och kära och ta tid för dig själv. Med andra ord, nu är det ett ögonblick att verkligen omfamna alla helande självarbeten som du kanske har skjutit upp. Det budskapet understryks endast av budbäraren Merkurius retrograd genom din självuttryckszon från 10 till 22 maj och hemma zon från 22 till 3 juni.
RELATERAT: Vattumannen
Om allt det låter löjligt tungt, och som om du behöver en paus för att koppla av med din partner eller vänner, var rädd dig och dina känslor som startar den 20 maj, allt kommer att ge mer spontanitet, glädje och stunder där du kan lita på och agera på dina kreativa impulser, tack vare den vitalitetsbringande solen kommer solen att röra sig genom din romantiska zon. Och runt den 30 maj när nymånen landar kommer du att få befogenhet att sätta en spännande avsikt relaterad till ditt konstnärliga liv och kärleksliv. 
Fiskarna 19/2-20/3
Ox säsongen är vanligtvis en ganska socialt livlig tid för dig, tack vare den vitalitetsbringande solens resa genom din kommunikationszon. Men du kan bli helt utmattad som ett resultat av förmörkelserna som händer där och den här månaden den 15 maj i din högre utbildningssektor. Det kan kännas som att du är mitt i en bergodalbana av känslor när du tänker på dina långsiktiga mål, helhetsperspektiv och livsfilosofi, vilket även om det i slutändan är tillfredsställande. Det kan också kännas överväldigande, särskilt med tanke på hur känslig du är till intensiv energin denna månad. Du kan klara dig genom att ta ett steg tillbaka för att fokusera på konstnärliga projekt eller andra aktiviteter som du värdesätter, oavsett om det är din favoritrutin för kropp och själ eller traditioner eller aktiviteter du delar med nära och kära. 
Faktum är att du kanske blir inspirerad att hedra dina rötter och sakta ner med familjen från 10 till 22 maj, tack vare budbäraren Merkurius som rör sig bakåt genom din hem zon, vilket kan vara en ganska tråkig period. När den väl rör sig bakåt genom din kommunikationszon från den 22: a till 3 juni, kan problem florera, så tveka inte att ta timeout från tankar, allt löser sig. Ibland måste vi rensa ut i det förflutna för att kunna känna oss fria framåt. Dagdrömmar och bekymmerslös tid kommer framöver med de människor du älskar mest den här månaden.  Du är värd att få lugn och ro. Runt den 30 maj när nymånen faller i din hemma zon, har du en chans att verkligen ombilda din inre värld och ta itu med allt du vill och det du drömmer om. Du har en energi och ett flöde och du kan mer en vad du tror. Våga tro på dina drömmar.  
Kram Karin 
Vad säger ditt stjärntecken denna veckan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Education Template