Budskap,  Medium i fokus,  Uncategorized

Medium i fokus

Medium i fokus

 Tarotstjärnans medium svarar på medium i fokus frågor, så att ni får lär känna dem mer och deras råd inom det andliga arbetet. 
 
 
Namn: Katarina 59#

 

Hur länge har du arbetat medialt? Jag har alltid varit medial, men började för ca 15 år sedan arbeta med och kring min medialitet.
Vad är ditt starkaste mediala minne som du upplevt? Min starkaste mediala minne är första kontakten med min dotter som lämnade oss här för livet på andra sidan, för 15 år sedan. Bara 17 år gammal.
Varför valde du att arbeta medialt? Jag valde att börja arbeta mer medialt för att det kändes som det inte gick att låta bli. Jag brinner för att hjälpa de som behöver min hjälp i livets olika skeden.
Hur har din andlighet hjälpt andra? Jag har hjälpt många både med vägledning och med kontakt med anhöriga från andra sidan.
Har du själv lärt dig något av din andlighet? Jag har blivit mer ödmjuk i livet och känner mig oerhört priviligerad att ha denna förmåga. Älskar att hjälpa andra.
Hur ser du på guider? I mitt liv finns flera guider, som hjälper mig i många situationer i livet.
Om du fick sprida ordet kärlek till världen hur skulle de orden skrivas? Att vi ska vara rädda om varandra och visa kärlek och inte hat. Sprid kärlek omkring er
Lever du som du lär ut? Jag försöker att leva som jag lär, i samklang med djur och natur. Det är där jag samlar min kraft och laddar batterierna.
Har du någonsin levt ett tidigare liv? I ett av mina tidigare liv var jag medicin kvinna och samlade örter och växter. Som användes vid sjukdom. Levde med min grupp i en grotta.
Vad är ditt råd till de som vill lära sig om andlighet? Jag skulle råda de som vill lära sig att läsa, lära och utbilda sig i ämnet. Att ta råd och stöttning för att få lärdom. Praktisera.
Vad har andlighet betytt för dig? Det betyder väldigt mycket för mig. Det är ju en stor del i den jag är.
Vad är ditt andliga råd? Att arbeta med din personliga utvecklingen är jätte viktigt. Lyssna till din inre röst. Skapa balans i livet.
 
Namn: Elisabeth 20#

 

Hur länge har du arbetat medialt? Sen jag var 18 år.
Vad ditt starkaste mediala minne som du upplevt? När jag bad om att slippa laga en tand när jag var 8 år, ca. Och precis när dom ska påbörja laga hos tandläkaren så går strömmen i hela vår kommun.
Varför valde du att arbeta medialt? För jag vill hjälpa andra människor.
Hur har din andlighet hjälpt andra? Många säger jag hjälpt dom genom större prövningar i deras liv.
Har du själv lärt dig något av din andlighet? Åh, ja det har jag verkligen.
Hur ser du på guider? Min guide hade jag inte velat vara utan.
Om du fick sprida ordet kärlek till världen hur skulle de orden skrivas? Älska mig för den jag är.
Lever du som du lär ut? Försöker i största mån.
Har du någonsin levt ett tidigare liv? Ja
Vad  är ditt råd till de som vill lära sig om andlighet? Att lita på sig själv mer än andra.
Vad har andlighet betytt för dig? Otroligt mycket.
Vad är ditt andliga råd? Att alltid jobba som en ren kanal, inte med Jaget.
 
Namn: Catja 92#

 
Hur länge har du arbetat medialt? Jag började känna av min medialitet i slutet av 90 talet men började inte arbeta förrän runt 2005.
Vad är ditt starkaste mediala minne som du upplevt? Min starkaste mediala minne är när jag fick uppleva tre vålnader, så kallade spöken när jag bodde i ett gammalt hus och jag tillsammans med en annan person utförde en husrensning. Och de försvann.
Varför valde du att arbeta medialt? Jag valde att börja arbeta medialt för att det känns som att det är en del av det jag ska göra.
Hur har din andlighet hjälpt andra? Jag har hjälpt många med vägledning och tips när de behöver hjälp med något.
Har du själv lärt dig något av din andlighet? Jag lär mig något nästan varje dag. Mest har jag lärt mig att lyssna och inte försöka göra allt så komplicerat.
Hur ser du på guider? Jag har guider som finns där hela tiden, även några som bara dyker upp ibland när det verkligen gäller.
Om du fick sprida ordet kärlek till världen hur skulle de orden skrivas? Kärlek är den största kraften.
Lever du som du lär ut? Jag lever som jag lär ut. Men säger inte att det jag tycker är bra för mig är bra för någon annan.
Har du någonsin levt ett tidigare liv? Jag har träffat människor som jag upplever att jag träffat i tidigare liv. Någon sa att jag varit präst i ett tidigare liv. Jag upplever att jag varit soldat/krigare och rådgivare till en högt uppsatt person.
Vad är ditt råd till de som vill lära sig om andlighet? Var ödmjuk. Meditera. Läs böcker. Gå kurser. Tala med och träffa andra personer som är andliga.
Vad har andlighet betytt för dig? En djupare förståelse för livet. Vad är ditt andliga råd? Använd din inre visdom och dela den med andra.
Namn: Wilma 100#

Hur länge har du arbetat medialt? Jag har varit medial hela livet men började dagligen för ungefär 1 år sedan när jag förstod mitt kall och hade mitt uppvaknande.
Vad är ditt starkaste mediala minne som du upplevt? Jag har haft många fina möten med andra sidan men det starkaste var när jag läste en bön och rummet lyste upp med ett heligt ljus. Gud mötte mig med hans 7 ärkeänglar och knackade i väggen upprepande gånger på kommando. En annan gång så sa en liten flicka till sin pappa ’’Så där ser en levande ängel ut’’ och pekade på mig.
Varför valde du att arbeta medialt? Mitt kall är att hjälpa människor att finna deras livsväg. Jag är en jordängel och min uppgift är att hela och vägleda människor, djur och jorden.
Hur har din andlighet hjälpt andra? Jag har hjälpt människor att bearbeta sorg, stärka sitt inre jag och förstå att vi är omgiven av änglar. Jag sprider ett lugn och är en trygg själ att luta sig emot. Jag sprider kärlek, ljus och värme till alla människor jag möter.
Har du själv lärt dig något av din andlighet? Det jag visste om livet innan mitt uppvaknande går inte att jämföra med vad jag vet idag, och ännu mer finns det som vi inte förstår. Min andlighet har hjälpt mig enormt och fortsätter att vägleda mig varje dag.
Hur ser du på guider? Jag tror att alla människor har guider. Jag är enormt tacksam över mina guider som hjälper mig i min mediala utveckling och som alltid finns med mig. Utan teamet eller guiderna så hade det varit svårare att vägleda andra människor. En sak jag uppmanar alla att göra är att lägga en hand på hjärtat och be sina guider komma nära och visa sig. Då kommer flera förstå att vi aldrig är ensamma.
Om du fick sprida ordet kärlek till världen hur skulle de orden skrivas? Kärlek är allt. Kärlek är en ömhet. Utan kärlek så kan vi inte leva.
Lever du som du lär ut? Jag försöker av hela mitt hjärta att leva som jag lär ut, för det är vad universum, uppstigna mästare, guider och djuren har lärt mig. Min uppgift är att sprida dess kunskap vidare och vara en god förebild för att leva i kärlek och överflöd. Svårigheter stöter vi alla på någon gång, men huvudsaken är hur man använder tankens kraft och omvandlar dessa känslor till något positivt!
Har du någonsin levt ett tidigare liv? Ja, jag har levt flera tidigare liv men forskar just nu på det senaste livet jag levt och där jag har starkast minnen ifrån.
Vad är ditt råd till de som vill lära sig om andlighet? Jag rekommenderar att man läser böcker, lyssnar på andliga poddar och mediterar. Genom meditation så finner man många svar, härlig vägledning och får en knuff framåt. Ju mer du öppnar upp dig desto fler budskap kommer du att upptäcka och förstå.
Vad har andlighet betytt för dig?  Andlighet har mer eller mindre räddat mitt liv. Andlighet betyder livet för mig, livet är kärlek och kärlek är allt.
Vad är ditt andliga råd? Våga lita på din intuition, våga utforska kristaller, kortlekar och andliga verktyg. Det handlar om att kliva ut ur sin comfortzone och lita på sin förmåga. Om du till exempel vill lära dig om djurkommunikation, sök dig till kurser och prova skicka ut en signal till ditt djur med tankens kraft och se vad du får för respons. Bara det kan hjälpa dig att bygga ett självförtroende, feedback är viktigt om du vill arbeta med det andliga!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Education Template