Om oss på Tarotstjärnan

Om Tarotstjärnans Tarotlinje

Tarotstjärnan öppnade 2019

 

Linjen startade under namnet Själarummet som många känner igen. Efter linjen gick i samarbete med Serafia Andersson, bestämde vi oss tillsammans att ändra namn till det som linjen står för- Just det vi arbetar med Tarot och stjärnan för just Tarotstjärna som man lägger när man spår med Tarotkort. 

 

Karin har arbetat över 30 år med att vägleda och hjälpa människor på lika sätt, och hon öppnade linjen efter flera sökte hennes kunskap och vägledande hjälp, Och öppnade en telefonlinje med duktiga vägledare som alla testat i den kunskap de erbjuder på linjen.

Utöver linjen arbetar Karin med sina mediala tjänster förutom i Sverige i olika länder Usa, England och i Tyskland. Karin är även Tv profilen Tv3´s Hollywoodfru Åsa Vesterlunds privata Medium och siare – Ni kommer även få ta del av Åsas mediala kunskap i framtida kommande podd tillsammans med Karin under 2021. Där Åsa och Karin svarar personer på andliga och mediala frågor och tar upp spännande inslag. Åsa även har en mediala bana och en stark andlighet bakom sig. 

 

Serafia är vårt fantastiska medium med många års erfarenhet i att spå och vägleda andra. Hon har medverkat i olika Podd program/Youtube kanaler. Även i olika tidskrifter,  tidningarna Nära och Free, och i andra större tidskrifter, med sin breda kunskap inom det ockulta och andligheten.  

 

Serafia är i dag Sveriges största orakelleks skapare och alla hennes lekar är stor säljare. Orakellekar som Serafia skapat: Anden Signe-Livets Orakel-Fenomen-The Oracle Of Seidr- och fler unika orakellekar är på ingång. Hennes orakelkort säljs förutom i Sverige även i Usa och Canada och snart i England. Serafia är även författare och skrivit böckerna: Serafias Magi- Året runt med Serafia och Moder Mossa & Far Granit. Och fler böcker är på väg att skrivas. 

 

Hur går det till när man ringer till oss?

För att kunna ringa oss och få vägledning av våra Tarot vägledare och medium måste du som kund fyllt 18 år.

 

Hos oss på Tarotstjärnan arbetar vi för att ge dig svaren och vägledningen du söker och inte kan finna på eget sätt! Vi ser varje samtal unikt med en kund och alla samtal unika och självklart arbetar vi under tystnadsplikt. 

 

Samtliga vägledare och medium hos oss har genomgått omfattat arbetstest för att säkerställa att vi lever upp till vårt rykte om att erbjuda personliga konsultationer med marknadens bästa medium och vägledare. 

 

Vårt fokus ligger i att vi levererar information på ett omtänksamt och respektfullt sätt och att det är tydliga med att vi inte kan fatta beslut åt kunden som ringer till oss, kunden måste ta eget ansvar över sina val och handlingar.

 

Hos oss kan du som kund känna dig trygg med att vi arbetar efter ett etiskt förhållningssätt där dina behov och önskningar är i fokus. 

Kostnaden för ditt samtal kommer på din telefonräkning, så ingen separat faktura skickas ut från oss. Ev operatörstaxa tillkommer. Ringer du från kontantkort dras  summa du har på ditt kort medans du samtal med en vägledare. 

 

Vi har flera olika numer. Fast prisnummer 15 och 30 min samtal- meddelar en röst när det är 2  minuter kvar av samtalet. Även fåra rörliga nummer kommer en röst in och meddelar när samtalspotten är uppnådd.

 

Utöver vår Svenska linje har vi även en Norge spå linje som endast kunder från Norge kan ringa – med norskt abonnemang nummer. Samtals pris 26no kr i minuten. 

 

Våra vägledare får inte vägleda inom sjukvård eller ställa diagnoser utan vi hänvisar er till sjukvården om du vill få svar på sjukdomar eller bakomliggande symptom som påverkar din hälsa. Vägledarna får inte agera som läkare eller psykologer.

 

Vi förväntar oss att du som kund tar fullt ansvar över din psykiska hälsa när du ringer våra vägledare.

 

Bilder på Tarotstjärnan används endast i illustrativt syfte. 

Välkomna att ringa våra duktiga vägledare.

Kram Karin och Serafia. 

 

Call Now ButtonRing Tarot🌟Stjärnan. Tryck här